Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Δήμου: Πολύ δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια

Ελένη Δήμου: Πολύ δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια

Τι έχει συμβεί;

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο σκόρπισε η είδηση για τον θάνατο του τραγουδιστή και συνθέτη, Τάσου Βουγιατζή σε ηλικία 60 ετών.

Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή η Ελένη Δήμου το πρωί της Κυριακής, μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η ανάρτηση της Ελένης Δήμου για τον Τάσο Βογιάτζη

«Αποχαιρετώ έναν ακόμα αγαπημένο συνεργάτη και φίλο με αυτό το τραγούδι που έγραψε ο Τάσος με τις μασέλες του. Ήθελε να το πω εγώ μα εξέφραζε τον ίδιο απόλυτα. Καλό ταξίδι φίλε μου. Λυπάμαι Λυπάμαι. Τάσος Βουγιατζής, Τάσος με τις μασέλες RIP» έγραψε η Ελένη Δήμου και δημοσίευσε το τραγούδι «Πρώτη τ’ Απρίλη» το οποίο είχε συνθέσει ο Τάσος Βουγιατζής.

H ίδια με νέα ανάρτησή της ανακοίνωσε λίγες ώρες αργότερα ότι η κηδεία του συνθέτη και τραγουδιστή θα γίνει την Τρίτη στις 11:30 στον ιερό ναό του Αγίου Προδρόμου στο Σχιστό.

Ποιος ήταν ο Τάσος Βουγιατζής

Γεννήθηκε το 1963 στο Πειραιά και έγινε γνωστός ως «ο Τάσος με τις Μασέλες του» από το συγκρότημα που είχε δημιουργήσει τη δεκαετία του ’80.

Υπήρξε συνθέτης και στιχουργός σε μοναδικά τραγούδια, που σημάδεψαν μία ολόκληρη εποχή και τα οποία ερμήνευσαν η Ελένη Δήμου, ο Νότης Σφακιανάκης, η Αλέκα Κανελλίδου, ο Λάκης Παπαδόπουλος, η Ελένη Πέτα και άλλοι.

Κάποιες από τις σπουδαίες επιτυχίες του ήταν: «Απλά τα πράγματα – Καίτη Γαρμπή», «Είσαι το λάθος μου – Γλυκερία», «Έχω μια αγάπη για σένα – Χαρούλα Αλεξίου», «Ζώνες ασφαλείας – Νότης Σφακιανάκης», «Λάθος άνθρωπο πληγώνεις – Κώστας Μακεδόνας», «Όλη μου η ζωή ευθύνη – Βίκυ Μοσχολιού», «Ποτέ δεν είναι αργά – Εκείνος και Εκείνος», «Προτεραιότητα – Έλενα Παπαρίζου», «Τι ζητάς – Λίτσα Διαμάντη», «Το τσιγαράκι – Ελένη Δήμου».

Sports in

Τι είπε ο Τσικίνιο για Κάρμο, Ιωαννίδη και τον διαιτητή του τελικού του Conference League

Ο Τσικίνιο έδωσε συνέντευξη σε Μέσο της Πορτογαλίας και μίλησε για αρκετά θέματα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024