Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τάσος Βουγιατζής: Πέθανε σε ηλικία 60 ετών ο τραγουδιστής και συνθέτης

Τάσος Βουγιατζής: Πέθανε σε ηλικία 60 ετών ο τραγουδιστής και συνθέτης

Έγινε γνωστός ως «ο Τάσος με τις Μασέλες του»

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών άφησε ο τραγουδιστής και συνθέτης Τάσος Βουγιατζής, βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μέσα από τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα των φίλων και συναδέλφων του στα social media.

H Ελένη Δήμου, με την οποία είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν και της είχε δώσει μεγάλες επιτυχίες, θέλησε να του πει το δικό της «αντίο». Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η ερμηνεύτρια έγραψε:

«Αποχαιρετώ έναν ακόμα αγαπημένο συνεργάτη και φίλο με αυτό το τραγούδι που έγραψε ο Τάσος με τις Μασέλες του. Ήθελε να το πω εγώ μα εξέφραζε τον ίδιο απόλυτα. Καλό ταξίδι φίλε μου. Λυπάμαι Λυπάμαι. Τάσος Βουγιατζής “Τάσος με τις Μασέλες RIP”».

Παράλληλα, η Ελένη Δήμου δημοσίευσε το τραγούδι «Πρώτη τ’ Απρίλη», το οποίο είχε συνθέσει ο Τάσος Βουγιατζής.

Η ανάρτησή της

Ποιος ήταν ο Τάσος Βουγιατζής

Γεννήθηκε το 1963 στο Πειραιά και έγινε γνωστός ως «ο Τάσος με τις Μασέλες του» από το συγκρότημα που είχε δημιουργήσει τη δεκαετία του ’80.

Υπήρξε συνθέτης και στιχουργός σε μοναδικά τραγούδια, που σημάδεψαν μία ολόκληρη εποχή και τα οποία ερμήνευσαν η Ελένη Δήμου, ο Νότης Σφακιανάκης, η Αλέκα Κανελλίδου, ο Λάκης Παπαδόπουλος, η Ελένη Πέτα και άλλοι.

Κάποιες από τις σπουδαίες επιτυχίες του ήταν: «Απλά τα πράγματα – Καίτη Γαρμπή», «Είσαι το λάθος μου – Γλυκερία», «Έχω μια αγάπη για σένα – Χαρούλα Αλεξίου», «Ζώνες ασφαλείας – Νότης Σφακιανάκης», «Λάθος άνθρωπο πληγώνεις – Κώστας Μακεδόνας», «Όλη μου η ζωή ευθύνη – Βίκυ Μοσχολιού», «Ποτέ δεν είναι αργά – Εκείνος και Εκείνος», «Προτεραιότητα – Έλενα Παπαρίζου», «Τι ζητάς – Λίτσα Διαμάντη», «Το τσιγαράκι – Ελένη Δήμου».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024