Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Παραπομπή Πολάκη στην επιτροπή Δεοντολογίας

ΣΥΡΙΖΑ: Παραπομπή Πολάκη στην επιτροπή Δεοντολογίας

Με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα απομακρύνεται ο Παύλος Πολάκης από τη θέση του τομεάρχη Διαφάνειας.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση Πολάκη στο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με τα αρμόδια όργανα να καλούνται να λάβουν αποφάσεις για τη συνέχεια, εν όψει και των επερχόμενων εκλογών.

Ήδη με απόφαση του προέδρου Αλέξη Τσίπρα, ο βουλευτής Χανίων απομακρύνεται από τη θέση του τομεάρχη Διαφάνειας, με τον Γιάννη Ραγκούση να παίρνει τη θέση του.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος αναλαμβάνει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Την Τρίτη η επιτροπή Δεοντολογίας

Οι αποφάσεις για το μέλλον του Παύλου Πολάκη στην Κουμουνδούρου θα ληφθούν την ερχόμενη Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου, όταν και θα συνεδριάσει το Εκτελεστικό γραφείο του κόμματος σε διευρυμένη σύνθεση.

Εκεί, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας θα ζητήσει τη παραπομπή του Παύλου Πολάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας αναφορικά με τη στάση της συστηματικής παραβίασης από πλευράς του των κανόνων συλλογικότητας και δημοκρατικής λειτουργίας του κόμματος.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία πάντοτε λειτουργούσε συλλογικά και έτσι διαμόρφωνε και διαμορφώνει την πολιτική του. Η πολιτική σύγκρουση με το καθεστώς Μητσοτάκη και με όσους το εκπροσωπούν δεν γίνεται με όρους προσωπικής σταυροφορίας αλλά με σχέδιο, θεσμική σοβαρότητα και αποφασιστικότητα» προσθέτει η Κουμουνδούρου, υπογραμμίζοντας ότι «δεν είναι ατομική υπόθεση αλλά συλλογικό καθήκον και στρατηγική».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία θέλει και μπορεί με ενότητα, σοβαρότητα και ψυχραιμία να διασφαλίσει το πρόσωπο και την καθαρότητα της πολιτικής του» συμπληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Νερό στο μύλο του κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του ουδείς δικαιούται να ρίχνει και μάλιστα λίγες ημέρες πριν και την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου» καταλήγει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024