Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ριάνα: Φόρεσε αληθινή γούνα και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων - Δέχτηκε επιστολή από την PETA

Ριάνα: Φόρεσε αληθινή γούνα και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων – Δέχτηκε επιστολή από την PETA

H αντιπρόεδρος της ΜΚΟ ζητά από την τραγουδίστρια να σκεφτεί τα μωρά των ζώων, που αποχωρίζονται από τις οικογένειές τους και σκοτώνονται για τη γούνα τους.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η τελευταία εμφάνιση της Ριάνα. Η ποπ σταρ εθεάθη να φορά σε έξοδό της μία μακριά, καφέ γούνα και κάποιες ΜΚΟ, που αγωνίζονται για τα δικαιώματα των ζώων, έσπευσαν να την κατηγορήσουν ότι μάλλον είναι αληθινή.

Επίσης, το Twitter τα έβαλε μαζί της και τα αρνητικά σχόλια πήραν «φωτιά». «Ντρέπομαι για το είδος μας», «Σταματήστε να φοράτε αληθινές γούνες», «Η γούνα της Ριάνα δεν είναι ελκυστική, αλλά αντιπροσωπεύει τη σκλαβιά, τη βία, τον φόνο και την αλαζονεία», «Δείξτε της βίντεο με τα ζώα που υποφέρουν», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια των χρηστών.

«Σκέψου τα μωρά των ζώων»

Μετά από όλα αυτά, η PETA (ΜΚΟ για την ηθική μεταχείριση των ζώων) έστειλε επιστολή στην Ριάνα, ζητώντας της να μην προχωρήσει ξανά σε μία τέτοια κίνηση και θυμίζοντάς της πως έχοντας γίνει και η ίδια μητέρα, πρέπει να σκεφτεί και τα μωρά των ζώων, που αποχωρίζονται από τις οικογένειές τους και σκοτώνονται για τη γούνα τους.

Η Lisa Lang, αντιπρόεδρος της PETA έγραψε στην επιστολή της: «Ως μητέρα, ξέρετε πώς είναι να αισθάνεστε προστατευτική και να θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δεν θα πάθει κακό η οικογένειά σας. Παρακαλούμε, να καταλάβετε ότι αυτή την επιθυμία -ακόμη και αυτό το ένστικτο- μοιράζονται και οι νυφίτσες, οι αλεπούδες και τα κουνέλια που ξεριζώνονται από τις οικογένειές τους και σκοτώνονται για τη γούνα τους».


Στη συνέχεια, προέτρεψε την τραγουδίστρια να δωρίσει όλα αυτά τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας της στα θύματα του καταστροφικού σεισμού της Τουρκίας και της Συρίας. «Δεν θα βοηθήσετε να δημιουργηθεί ένας πιο ευγενικός κόσμος για να μεγαλώσουν τα παιδιά σας, αποφασίζοντας από σήμερα ότι δεν θα φοράτε πλέον γούνα;», καταλήγει η επιστολή.

Τέλος, η PETA έκανε γνωστό ότι έστειλε στη σταρ ένα παλτό από ψεύτικη γούνα, ώστε «να μπορεί να παραμείνει ζεστή και μοντέρνα και να κάνει την αλλαγή χωρίς αυτές τις σκληρές μεθόδους».

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024