Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεξ τις Απόκριες: 5 συμβουλές για... καρναβαλικούς οργασμούς

Σεξ τις Απόκριες: 5 συμβουλές για… καρναβαλικούς οργασμούς

Αφού αγοράσατε τις στολές, γιατί να μην τις χρησιμοποιήσετε και μετά τις Απόκριες;

Ποιος λέει ότι σήμερα τελειώνουν και επίσημα οι Απόκριες; Ποιος λέει ότι από δω και πέρα δεν μπορούμε να ντυθούμε με διάφορες στολές;

Εντάξει ναι, το τελευταίο (και μεγαλύτερο) καρναβάλι είναι σήμερα και από εκεί και πέρα το να κυκλοφορείτε έξω ντυμένοι Πάουερ Ρέιντζερ ή Ποκαχόντας είναι κάπως αμήχανο.

Εντάξει, νομίζω καταλαβαίνετε που το πάω. Δεν είναι και πολύ δύσκολο. Αν δεν μπορείτε να φοράτε τις αποκριάτικες στολές εκτός σπιτιού, που μένει να τις φοράτε; Πολύ σωστά: Μέσα στο σπίτι!

Αφού λοιπόν βγήκατε, πήγατε σε διάφορα πάρτι και καρναβαλικές εκδηλώσεις ντυμένοι Iron Man και Harley Quinn γιατί τώρα να μαζέψετε τις στολές, να τις χώσετε σε κάποια ντουλάπα και (το πιθανότερο σενάριο) να μην τις ξαναφορέσετε ποτέ;

Μήπως ήρθε η ώρα να τολμήσετε εκείνο το παιχνίδι ρόλων που όλο αναβάλλετε;

Σε κάθε περίπτωση, οι ιδέες είναι πολλές. Όρεξη να υπάρχει για να τολμήσετε πολλά καρναβαλικά αχ και βαχ!

Ας δούμε αναλυτικά…

Πρώτα απ’ όλα οι μάσκες: Ακόμα κι αν δεν υπάρχει μπάτζετ για σέξι στολές, το παιχνίδι υποταγής στο σεξ δεν απαιτεί τίποτα παραπάνω από ένα μαντήλι για το δέσιμο και 2 μάσκες, έτσι για να ξεπεράσετε τις πρώτες ντροπές.

Μάτια ερμητικά κλειστά…: Μιμηθείτε την πατρινή τακτική των Μπουρμπουλιων για να υποδυθείτε τον Κρουζ με την Κίντμαν στη ταινία «Μάτια ερμητικά κλειστά». Δεν χρειάζεστε πολλά: Μια μαύρη κάπα, μάσκα και σέξι εσώρουχα για την γυναίκα και μπόλικη φαντασία. Στη συνέχεια υποδυθείτε ότι δεν γνωρίζει ο ένας τον άλλο και… γνωριστείτε από την αρχή.

Αποκριάτικες φαντασιώσεις: Ακόμα κι αν δεν έχετε μιλήσει ανοιχτά για τις σεξουαλικές σας φαντασιώσεις μέχρι σήμερα, το καρναβάλι αποτελεί την κατάλληλη αφορμή για να τιμήσετε τα σέξι κοστούμια, τα σενάρια ερωτικής παραλλαγής και το αχαλίνωτο σεξ. Bonus tip: Μπορείτε να αγοράσετε στολές όλο το χρόνο, όχι μόνο τις απόκριες. Κλέφτες θα γίνουν και τα sex shops;

Κάντε κατάσταση: Ολίγη καρναβαλική πατρινή μαυροδάφνη, κεράκια για Ghost καταστάσεις, ημίφως για Twilight σκηνικά και γενικά haloween διάθεση, μπορούν να σε βάλουν σε άλλο κλίμα και να ξυπνήσουν τη λίμπιντο

Μην βγάλετε όλα τα ρούχα: Αν όλες τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου, κύριο μέλημά μας στο σεξ είναι να πετάξουμε ΟΛΑ τα ρούχα του παρτενέρ μας στο πάτωμα, το καρναβάλι αποτελεί την ιδανική περίσταση για να κρατήσετε τη στολή στο κορμί σας.

Ειδικά στα παιχνίδια ρόλων επιβάλλεται να παραμείνετε πιστοί στους ρόλους σας. Εντάξει δεν θα πάτε για Όσκαρ, αλλά σίγουρα για έναν πολύ δυνατό οργασμό.

Bonus: Μερικές ιδέες για σέξι ζευγάρια σε παιχνίδι ρόλων:

  • Έλα να μου φτιάξεις τα υδραυλικά: Η κυρία με ρόμπα και παντόφλα με τακουνάκι περιμένει τον υδραυλικό να της αλλάξει την βρύση.
  • Χτυποκάρδια στο σχολείο: Η γυναίκα μαθήτρια, δέχεται ξυλιές στα οπίσθια γιατί δεν διάβασε το μάθημά της.
  • Σέξι στρίπερ χορεύει στον πελάτη: Ρόλο στρίπερ μπορεί να αναλάβει είτε η γυναίκα είτε ο άντρας
  • Ζευγάρι του σινεμά: Επιλέξτε την σκηνή σεξ που θυμάστε από το συγκεκριμένο κινηματογραφικό ζευγάρι και κάντε την πράξη.
  • Ο σεφ και το φαγητό: Ελάτε, δεν είναι πολύ δύσκολο να πάει το μυαλό σας

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024