Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέλος εποχής: Η Μίλαν χτίζει γήπεδο χωρίς την Ίντερ

Τέλος εποχής: Η Μίλαν χτίζει γήπεδο χωρίς την Ίντερ

Η Μίλαν αποφάσισε να προχωρήσει στην ανέγερση νέου γηπέδου χωρίς την Ίντερ, εγκαταλείποντας το πλάνο Cattedrale για νέα από κοινού έδρα.

Σύμφωνα με την «Gazzetta Dello Sport», ο νέος ιδιοκτήτης της Μίλαν, Τζέρι Καρντινάλε, αποφάσισε να εγκαταλείψει το σχέδιο Cattedrale για ανοικοδόμηση νέου γηπέδου μαζί με την Ίντερ, μακριά από το «Σαν Σίρο».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας, ο Καρντινάλε έχει κάνει δεύτερες σκέψεις σχετικά με τη συνεργασία, εξαιτίας της οικονομικής αβεβαιότητας που επικρατεί αυτήν την περίοδο στο στρατόπεδο των «νερατζούρι».

Η Ίντερ αντιμετωπίζει πρόβλημα με ένα δάνειο ύψους 292 εκατομμυρίων ευρώ από την Oaktree Capital Management, στο οποίο περιλαμβάνεται και ετήσιο επιτόκιο 12% μέχρι την εξόφληση και το 2024. Αν δεν καταφέρουν να εξοφλήσουν το ποσό, τότε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας θα περάσει στην Oaktree.

Ένας ακόμα λόγος που η Μίλαν επιθυμεί να φτιάξει δικό της γήπεδο είναι οι νέες απαιτητικές προϋποθέσεις που έθεσε το τοπικό διοικητικό συμβούλιο, που πλέον ζητάει γήπεδο 70 χιλιάδων θέσεων και 40 εκατομμύρια ευρώ για την ανάπλαση της γειτονιάς του «Σαν Σίρο».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024