Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οικονόμου-Τσαπανίδου: Διασταύρωσαν τα ξίφη τους

Οικονόμου-Τσαπανίδου: Διασταύρωσαν τα ξίφη τους

Ο Γιάννης Οικονόμου και η Πόπη Τσαπανίδου διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο πρώτο debate των εκπροσώπων των κομμάτων.

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν την Πέμπτη (23/02) η Πόπη Τσαπανίδου και ο Γιάννης Οικονόμου στο πρώτο debate των εκπροσώπων της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης.  Μέσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και τα εθνικά, όπως η φύλαξη των ελληνικών συνόρων, όπου σημειώθηκε και to «highlight» της τηλεμαχίας που κάνει από χθες το βράδυ τον γύρο στα social media.

Όλα άρχισαν όταν στην ενότητα των μεταξύ τους ερωτήσεων, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ρώτησε την κα Τσαπανίδου, αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σκοπό να γκρεμίσει τον φράκτη στον Έβρο, καθώς έχουν υπάρξει τοποθετήσεις στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά της κατασκευής του. Ο κ. Οικονόμου ανέφερε πως η θάλασσα έχει σύνορα, σε αντίθεση με όσα είχε δηλώσει ο Αλέξης Τσίπρας από τη ΔΕΘ το 2015.

Πώς απάντησε η Τσαπανίδου

Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι ο κ. Τσίπρας δεν έχει κάνει ποτέ τη δήλωση «Η θάλασσα δεν έχει σύνορα»: «Θα σας παρακαλέσω πάρα πολύ κ. Οικονόμου όπως και όλους όσοι μας παρακολουθούν να κάνουν μία αναζήτηση στο Google, να βάλουν «η θάλασσα δεν έχει σύνορα Αλέξης Τσίπρας» και να ακούσουν όλη τη δήλωση.

Αυτό γιατί δεν είναι αυτό το απόσπασμα το οποίο πιάσατε εσείς αυτό που είχε πει τότε ο τότε πρωθυπουργός ο κύριος Τσίπρας. Είναι εντελώς διαφορετικό αυτό που είπε καμία σχέση με αυτό που λέτε εσείς. Παρακαλώ λοιπόν γκούγκλαρετε για να την ακούσετε όλη τη και να βγάλετε συμπέρασμα».

Δείτε το βίντεο

«Βγάλαμε συμπέρασμα. ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ» – Η απάντηση της ΝΔ στην Τσαπανίδου

Η ΝΔ μετά το debate του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου με την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε βίντεο με το εξής σχόλιο: «Εδώ η δήλωση του κ. Τσίπρα, για να την ακούσει και πάλι ο ελληνικός λαός. Εμείς πάντως έχουμε βγάλει συμπέρασμα για τον ΣΥΡΙΖΑ: Είστε αδιόρθωτοι».

Στο βιντεο εμφανίζεται η κα Τσαπανίδου από το χθεσινό debate να λέει: «Θα παρακαλέσω πολύ κ. Οικονόμου όπως και όλους όσους μας παρακολουθούνε να κάνουν μια αναζητηση στο google, να βάλουνε «η θάλασσα δεν έχει σύνορα, Αλέξης Τσίπρας» και να ακούσουν όλη τη δήλωση διότι δεν είναι αυτό το απόσπασμα το οποίο πιάσατε εσείς, είναι εντελώς διαφορετικό αυτό που είπε, καμία σχέση με αυτό που λέτε εσείς».

Στη συνέχεια εμφανίζεται μήνυμα της ΝΔ: «Βρήκαμε κι εμείς εύκολα λοιπον το βιντεο» και έπειτα εμφανίζεται ο Αλέξης Τσιπρας σε παλαιότερη δήλωση του τον Σεπτέμβριο του 2015 να λέει τα εξής: «Μας κανατε κριτική ότι δήθεν ανοίξαμε τα σύνορα. Ποια σύνορα; Έχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέραμε;». Και στη συνέχεια ακολουθεί πάλι απόσπασμα απο το χθεσινό debate στο οποίο η κα Τσαπανιδου λέει «παρακαλώ λοιπόν γκουγκλάρετε για να βγάλετε συμπέρασμα». «Βγάλαμε συμπέρασμα. ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ», καταλήγει στο βίντεο η ΝΔ.

H ανάρτηση της ΝΔ

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024