Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Ο Μάριος Πρίαμος συνευρέθηκε ερωτικά με τρεις παίκτριες

Survivor: Ο Μάριος Πρίαμος συνευρέθηκε ερωτικά με τρεις παίκτριες

Ο Μάριος Πρίαμος φαίνεται ότι την Κυριακή θα αποκαλύψει κάτι και για... τρίτη παίκτρια του Survivor με την οποία έχει έρθει πολύ κοντά

Το Survivor All Star είναι το παιχνίδι των ανατροπών, γεγονός που έχει επιβεβαιωθεί σε πολλά επεισόδια. Το ριαλιτι επιβίωσης έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού τόσο για το αγωνιστικό κομμάτι όσο και για τις «κόντρες» που έχουν δημιουργηθεί στις ομάδες.

Θέμα συζήτησης για αρκετές ημέρες αποτελούσε το ειδύλλιο του Μάριου Πρίαμου και της Καρολίνας Καλύβα. Μόλις η Καρολίνα αποχώρησε, μπήκε η πρώην σύντροφος του Μάριου, Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία του ζήτησε εξηγήσεις, με αποτέλεσμα να γίνεται ένας άγριος καβγάς στην παραλία των Διάσημων ανάμεσα τους.

Σύμφωνα τώρα με τα τελευταία επεισόδια, Ελευθερία και Μάριος έχουν έρθει πολύ κοντά και απομονώνονται στο δάσος, όπου… συζητάνε με τις ώρες.

Επίσης, η Αφροδίτη Σκαφίδα αποκάλυψε στις κάμερες του Survivor All Star, πως όχι μόνο έχουν έρθει κοντά, αλλά είναι και πάλι μαζί. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως «Οn camera προσπαθούν να μη φανεί, είναι μαζί».

Ο Μάριος Πρίαμος συνευρέθηκε ερωτικά με τρεις παίκτριες

Ακόμη μια είδηση όμως θα ταράξει τα νερά της σχέσης τους. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό μας», στο επόμενο επεισόδιο η Ελευθερία Ελευθερίου θα ρωτήσει τον Μάριο Πρίαμο, αν έχει συμβεί κάτι και με άλλη κοπέλα μέσα στο παιχνίδι. Η απάντηση που θα λάβει θα είναι… θετική.

Ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας θα απαντήσει ξεκάθαρα πως έχει συνυπάρξει ερωτικά και με άλλη παίκτρια και μάλιστα θα μάθουμε και το όνομα της.

Δείτε το βίντεο

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024