Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Έξαλλο το Twitter με το μήνυμα της Καρολίνας στον Μάριο Πρίαμο - «Δεν έχεις καμία τσίπα πάνω σου;»

Survivor: Έξαλλο το Twitter με το μήνυμα της Καρολίνας στον Μάριο Πρίαμο – «Δεν έχεις καμία τσίπα πάνω σου;»

Οι τηλεθεατές δεν είδαν με καλό μάτι τη συμπεριφορά της και της τα «έψαλαν»

Οι Διάσημοι, μετά από μία σκληρή μάχη, ήταν αυτοί που επικράτησαν στον αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας το βράδυ της Τετάρτης (22/2) και είχαν την ευκαιρία να ακούσουν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Αυτό που ξεχώρισε και προκάλεσε αίσθηση, για τους λάθος λόγους, ήταν το μήνυμα της Καρολίνας Καλύβα στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, το οποίο ο παίκτης άκουσε μπροστά στην πρώην σύντροφό του Ελευθερία Ελευθερίου, φέρνοντάς την σε αμηχανία.

«Hey yoy passenger. Xαίρομαι πάρα πολύ που σε βλέπω και βλέπω να λάμπεις. Συνέχισε έτσι με την δυναμικότητά σου να κατακτάς τους στίβους μάχης και της επιβίωσής σου εκεί. Είσαι survivor με όλη την σημασία της λέξεως και φιλιά σε όλη την ομάδα. Σου στέλνω φως, φιλιά στην Μαριαλένα και στον Σάκη και ξέρεις εσύ θα τα πούμε έξω. Βέβαια, είναι πολύ μακρύς ο δρόμος, οπότε κράτα γερά. Φιλία πολλά», ήταν το ηχογραφημένο μήνυμα της γυμνάστριας, η οποία έστειλε και μία φωτογραφία της με μια ζακέτα και κάλτσες με καρδούλες που έγραφαν «μ΄αγαπάς».

Ο Μάριος όμως την «άδειασε» κανονικά ενώπιον των συμπαικτών του, λέγοντας ότι «όλο το σκηνικό με έχει φέρει σε μια ψυχολογική κατάσταση πολύ δύσκολη γιατί ο στόχος μου δεν ήταν αυτό. Όταν θα βγούμε θα μπορώ να εκφέρω λόγο. Θα τα πούμε με όλους. Ζητώ από την Καρολίνα και από όλους να σεβαστούν ότι δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη».

Την ίδια στιγμή, στο Twitter στήθηκε «πάρτι», με τους χρήστες να κράζουν την Καρολίνα και να δείχνουν τη συμπόνια τους στην Ελευθερία. Το hastag #Καρολίνα έγινε Νο1 trend μέσα σε λίγα λεπτά και η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης σχολιάστηκε αρνητικά για τη συμπεριφορά της και το θράσος της να στείλει μήνυμα στον Μάριο Πρίαμο ενώ βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι η πρώην αγαπημένη του.

Άλλοι πάλι έκαναν χιούμορ και θυμήθηκαν τη Σοφία Μουτίδου ως εμμονική δασκάλα στο Καφέ της Χαράς αλλά και τη Ματίνα Μανταρινάκη, που έψαχνε γαμπρούς στο Κωνσταντίνου και Ελένης.

Δείτε κάποια από τα tweets

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024