Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Το όλο νόημα μήνυμα της Καρολίνας στον Μάριο Πρίαμο - Η αντίδραση της Ελευθερίας

Survivor: Το όλο νόημα μήνυμα της Καρολίνας στον Μάριο Πρίαμο – Η αντίδραση της Ελευθερίας

Η τραγουδίστρια τα «είπε» όλα με ένα βλέμμα...

Διάσημοι και Μαχητές διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, με φόντο το έπαθλο επικοινωνίας. Οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα στον στίβο μάχης, ωστόσο αυτοί που επικράτησαν ήταν οι Κόκκινοι.

Ένα από τα ηχητικά μηνύματα που ακούστηκαν και ξεχώρισε ήταν αυτό της Καρολίνας Καλύβα στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, το οποίο ο παίκτης των Διάσημων άκουσε μπροστά στην πρώην του σύντροφό του Ελευθερία Ελευθερίου.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης εμφανίστηκε σε μια φωτογραφία με μια πουκαμίσα και κάλτσες με καρδούλες που έγραφαν «μ΄αγαπάς» και ανέφερε:

«Hey you passenger. Xαίρομαι πάρα πολύ που σε βλέπω και βλέπω να λάμπεις. Συνέχισε έτσι με την δυναμικότητά σου να κατακτάς τους στίβους μάχης και της επιβίωσής σου εκεί. Είσαι survivor με όλη την σημασία της λέξεως και φιλιά σε όλη την ομάδα. Σου στέλνω φως, φιλιά στην Μαριαλένα και στον Σάκη και ξέρεις εσύ θα τα πούμε έξω. Βέβαια, είναι πολύ μακρύς ο δρόμος, οπότε κράτα γερά. Φιλιά πολλά».

«Ο στόχος κι η σκέψη μου δεν ήταν αυτή»

Μετά την ολοκλήρωση του μηνύματος, ο Μάριος Πρίαμος δήλωσε: «Εντάξει την Καρολίνα την ξέρετε. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το μήνυμα. Το σχολίασα και πριν. Γενικότερα αυτό το σκηνικό με έχει φέρει σε πολύ ψυχολογική, δύσκολη κατάσταση γιατί δεν είναι εύκολο, όταν αναφέρονται προσωπικά σε ένα παιχνίδι. Ο στόχος κι η σκέψη μου δεν ήταν αυτή. Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι. Σίγουρα όταν θα βγούμε, θα μπορώ να εκφέρω κι εγώ λόγο. Από εδώ μέσα δεν μπορώ. Έτσι, όταν έρθει η ώρα θα το κάνουμε. Ζητώ από την Καρολίνα κι από όλους να σεβαστούν το ότι είμαι εδώ και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για πολλά θέματα. Όλα good».

Η Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε σε αμηχανία για όσα διαδραματίζονταν μπροστά της και προτίμησε να μείνει σιωπηλή και να μην κάνει κάποιο σχόλιο.

Sports in

H Γιουβέντους έχασε την δίκη με τον Ρονάλντο και θα του καταβάλει 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Γιουβέντους έχασε τη δίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αφορά οικονομικές οφειλές προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και καλείται να του πληρώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024