Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επικράτηση της ΔΑΚΕ στη ΓΕΝΟΠ

Επικράτηση της ΔΑΚΕ στη ΓΕΝΟΠ

Για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια η παράταξη της ΔΑΚΕ επικράτησε στις εκλογές της ΓΕΝΟΠ κερδίζοντας 19 από τις 31 έδρες στο ΔΣ

Την πρώτη θέση για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια κατέκτησε η συνδικαλιστική παράταξη της ΔΑΚΕ στη ΓΕΝΟΠ, στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν σήμερα.

Συγκεκριμένα η ΔΑΚΕ κέρδισε 19 από τις 31 έδρες στο ΔΣ, και ακολουθούν με 6 έδρες η παράταξη της οποίας ηγείται ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Νίκος Φωτόπουλος, 3 έδρες η παράταξη του νυν προέδρου της ΓΕΝΟΠ Γιώργου Αδαμίδη, 2 έδρες η παράταξη της ΠΑΣΚΕ και 1 έδρα η Αγωνιστική Συνεργασία (ΠΑΜΕ).

Σε δηλώσεις του προς το ΑΠΕ – ΜΠΕ ο επικεφαλής της ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ, Αντώνης Καρράς κάνει λόγο για ιστορικής σημασίας νίκη η οποία οφείλεται όπως τονίζει στην ειλικρίνεια με την οποία απευθύνθηκε η παράταξη στους εργαζόμενους στην επιχείρηση όλα τα προηγούμενα χρόνια αναφορικά με την κατάσταση και τις προοπτικές της ΔΕΗ, τις διεκδικήσεις των εργαζόμενων και τις κεντρικές επιλογές στρατηγικής που καθόρισαν τόσο την πορεία της επιχείρησης όσο και τη θέση των εργαζόμενων.

Η ΔΑΚΕ εκλέγει επίσης 7 από τους 11 αντιπροσώπους στη ΓΣΕΕ.

Η καταμέτρηση των σταυρών για τα μέλη του ΔΣ θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα. Η συγκρότηση του νέου ΔΣ σε σώμα αναμένεται ως τα μέσα Μαρτίου.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024