Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός 78-76: Πάλεψε αλλά ηττήθηκε ξανά το «τριφύλλι»

Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός 78-76: Πάλεψε αλλά ηττήθηκε ξανά το «τριφύλλι»

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο και ηττήθηκε με σκορ 78-76 με τον Μπέικον να αστοχεί στο τελευταίο σουτ του αγώνα.

Σε ένα παιχνίδι που κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε, ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο και ηττήθηκε με σκορ 78-76, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Euroleague, στο ντεμπούτο του Χρήστου Σερέλη στον πάγκο του.

Οι Πράσινοι που εμφανίστηκαν με αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών, πάλεψαν το ματς, δεν έπεισαν όμως με την εμφάνισή τους και υπέστησαν ακόμη μία ήττα, αφού ο Ντουέιν Μπέικον δεν ευστόχησε στο τελευταίο σουτ για να στείλει τον αγώνα στην παράταση. Έτσι το «τριφύλλι» παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία με ρεκόρ 8-17, ενώ οι Ιταλοί ανέβηκαν στο 9-15 έχοντας ματς λιγότερο.

Κορυφαίος για τους Πράσινους ήταν ο Ντέρικ Γουίλιαμς που μέτρησε 21 πόντους, 14 είχε ο Ντουέιν Μπέικον και 13 ο Πάρις Λι. Από την άλλη πλευρά, για το σύνολο του Ετόρε Μεσίνα οι Σαμπάζ Νέιπιερ και Μπράντον Ντέιβις είχαν 16 πόντους έκαστος, ο Νίκολο Μέλι είχε 14 και ο Στέφανο Τονούτ έκανε ματς καριέρας με 11 πόντους.

Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για τον Παναθηναϊκό που μπόρεσε να επιβάλλει τον ρυθμό του και να πάρει ένα μικρό προβάδισμα. Οι Ιταλοί έμεναν κοντά στο σκορ και προσπαθούσαν με τη σειρά τους να κάνουν την ανατροπή. Οι Πράσινοι προηγήθηκαν 19-16 ένα καλάθι του Μπέικον, ενώ με τέσσερις σερί πόντους ο Μέλι έβαλε μπροστά την ομάδα του.

Ο Γουόλτερς έκανε το 21-20 που ήταν και το αποτέλεσμα του δεκαλέπτου. Στη συνέχεια το Μιλάνο βελτιώθηκε επιθετικά και με τους Τονούτ, Ντέιβις να το οδηγούν πήρε το μομέντουμ και προηγήθηκε με +8 (36-28) στα μέσα της δεύτερης περιόδου. Ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση με τον Γουίλιαμς και έτσι οι δύο ομάδες πήγα στα αποδυτήρια με το «τριφύλλι» να τρέχει ένα επιμέρους 11-4 μειώνοντας στον πόντο για το 40-39.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η Αρμάνι δεν έχασε τον ρυθμό της και μπόρεσε σταδιακά να αυξήσει τη διαφορά, φτάνοντας ξανά στο +8 (64-56), ωστόσο ο Παναθηναϊκός βρήκε τον τρόπο να μειώσει άμεσα και να μείνει κοντά στο σκορ, μην επιτρέποντας στο σύνολο του Έτορε Μεσίνα να ξεφύγει.

Η αναμέτρηση έγινε… θρίλερ στο φινάλε. Το Μιλάνο προηγήθηκε με 76-70 όμως οι Πράσινοι με μία βολή του Πονίτκα, ένα καλάθι του Μπέικον και ένα τρίποντο του Λι έφεραν την αναμέτρηση στα ίσα. Στη συνέχεια ο Μέλι πήρε φάουλ από τον Παπαγιάννη έπειτα από άστοχο τρίποντο του Νέιπιερ και με 2/2 βολές έκανε το 78-76 με 11» να απομένουν. Ο Μπέικον έχασε την ευκαιρία να πάει το ματς στην παράταση αστοχώντας στο τέλος, με το 78-76 να είναι το αποτέλεσμα.

Sports in

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς για τα ημιτελικά του ATP Masters 500 της Βαρκελώνης. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024