Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βουλή: Από πλαστή επιστολή Τασούλα την πάτησαν βουλευτές

Βουλή: Από πλαστή επιστολή Τασούλα την πάτησαν βουλευτές

Τους ζητούσε να κάνουν προτάσεις για επιχορήγηση πολιτιστικών συλλόγων.

Μια πλαστή επιστολή με το όνομα του προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, Κώστα Τασούλα ως αποστολέα προκάλεσε ένα μικρό πανικό ανάμεσα στους βουλευτές του Κοινοβουλίου.

Ειδικότερα, στην επιστολή αυτή ο υπογράφων τους ζητούσε να του καταθέσουν τις προτάσεις τους για την επιχορήγηση πολιτιστικών συλλόγων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιστολή –η οποία εστάλη με φάκελο αλληλογραφίας- ανέφερε ότι υπήρχαν αδιάθετα χρήματα και τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε άλλες.

Παρά το γεγονός ότι από το περιεχόμενο της επιστολής θα μπορούσε κάποιος να αντιληφθεί τη μη γνησιότητά της, κάποιοι βουλευτές έσπευσαν στον γραφείο του προέδρου της Βουλής για να υποβάλλουν τα αιτήματά τους.

Ολόκληρο το κείμενο της fake επιστολής:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στα πλαίσια που μου δίνει ο Κανονισμός της Βουλής έχω ήδη αξιοποίηση μέχρι στιγμής ένα εκατομμύριο ευρώ από τον προϋπολογισμό μας για την κάλυψη των αναγκών του έργου πολιτιστικών συλλόγων της εκλογικής μου περιφέρειας.

Επειδή υπάρχουν ακόμα οικονομικά διαθέσιμα θα ήθελα να αποστείλετε ΑΜΕΣΑ στον διευθυντή του γραφείου μου κύριο Βασίλη Νταβώνη και στον στενό μου συνεργάτη γενικό γραμματέα της Βουλής κύριο Γιώργο το Μυλωνάκη (κυρία Θεοδώρα Πετρούλα) εντός των 10 προσεχών ημερών τις ιεραρχημένες σας προτάσεις για την αξιοποίηση σχετικών κονδυλίων σε πολιτιστικούς ή άλλους συλλόγους της εκλογικής σας περιφέρειας, ενόψει μάλιστα των επικείμενων εθνικών εκλογών Θα προσπαθήσουμε με τους συνεργάτες μου να ικανοποιήσουμε σε λογικά πλαίσια της πρότασή σας αποφεύγοντας κάθε υπόνοια διάκρισης.

Κωνσταντίνος Τασούλας».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024