Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Κοκλώνης: «Την ώρα που τραγουδάω νιώθω θεός, όταν με βλέπω λέω “τι θράσος”»

Νίκος Κοκλώνης: «Την ώρα που τραγουδάω νιώθω θεός, όταν με βλέπω λέω “τι θράσος”»

Απολαυστικός ο παρουσιαστής στο «Έλεος»

Ο Νίκος Κοκλώνης ήταν ο καλεσμένος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη, «Έλεος». Ο τηλεοπτικός παραγωγός και παρουσιαστής μίλησε για τα χρήματα που έχασε, αποκάλυψε ποιος του στάθηκε όταν έφτασε στο μηδέν της επαγγελματικής του καριέρας ενώ αναφέρθηκε και στα τραγούδια που λέει.

«Βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση αλλά είμαι αυστηρός κριτής. Δεν μου αρέσω καθόλου», απάντησε ερωτώμενος αν βλέπει τον εαυτό του στην τηλεόραση.

Και συμπλήρωσε: «Ξεκινάω από το πρώτο λεπτό και λέω  “Γιατί το έκανες έτσι; Τι θράσος”. Καταρχήν όταν τραγουδάω ζωντανά ενώ νιώθω θεός, όταν επιστρέφω σπίτι και το βάζω στο Youtube να το ακούσω λέω “Τι θράσος. Πώς τραγουδάς έτσι χάλια;”».

«Το ξανακάνω όμως. Δεν έχω κάνει μαθήματα καθόλου. Άντεξα μισό μάθημα με την Τζούλι Μασίνο. Δεν μπόρεσα να συνεχίσω και από τότε δεν έχω κάνει κάτι άλλο», σημείωσε ακόμα ο παραγωγός, τονίζοντας πως έχει πει 164 τραγούδια.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Νίκος Κοκλώνης παραδέχτηκε ότι δεν τον νοιάζει η εικόνα του. «Δεν είμαι τραγουδιστής. Το κάνω για την πλάκα μου. Έχω άλμπουμ, έχω πει 164 τραγούδια.  Δεν με νοιάζει η εικόνα μου. Δεν με νοιάζει το μαλλί, το μακιγιάζ, αν θα βγω παχύς, κοντός. Γυρνάω πλάτη, περπατάω στο πλατό και νομίζω αυτό είναι που με ξεχωρίζει».

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή του

Sports in

Ελ Αραμπί: «Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες»

Ο Μαροκινός επιθετικός εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024