Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Κοκλώνης: «Κάποια στιγμή πρέπει να κριθεί ο Γιώργος Λιάγκας»

Νίκος Κοκλώνης: «Κάποια στιγμή πρέπει να κριθεί ο Γιώργος Λιάγκας»

Σε «πόλεμο» οι δύο παρουσιαστές...

Καλεσμένος στο «Έλεος» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (21/2) ο Νίκος Κοκλώνης. Ο τηλεοπτικός παραγωγός, σε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη, μίλησε στην Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη για τις στιγμές που έφτασε στο μηδέν της επαγγελματικής του καριέρας, αποκάλυψε τον φίλο που τον στήριξε όταν τα έχασε όλα και έκανε ειδική μνεία στον Γιώργο Λιάγκα.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Κοκλώνης  ρωτήθηκε για τα σχόλια που έκανε πρόσφατα ο παρουσιαστής του «Πρωινού» για το budget του J2US και έδωσε τη δική του απάντηση.

«Δεν ξέρω τι τον νοιάζει»

«Ο Γιώργος με αγαπάει αλλά είναι ο Γιώργος που ξέρουμε. Κι εγώ τον αγαπώ, συνεργαζόμασταν κιόλας, αλλά εντάξει το να κάνεις ενημέρωση…», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Είχε πει ότι κάθε επεισόδιο κοστίζει 300.000 ευρώ και ότι μπαίνω μέσα 100.000 ευρώ. Επίσης είχε πει πώς τον είχα καλέσει στο J2US. Εγώ σας είπα κοιτώ το δάσος κι όχι το δέντρο. Δεν ξέρω τι τον νοιάζει, το πως το είπε και γιατί το είπε».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι είχε καλέσει τον Γιώργο Λιάγκα στο show του αλλά ο  παρουσιαστής δέχτηκε να εμφανιστεί ως guest, κάτι που τελικά ο παραγωγός αρνήθηκε.

«Ναι, τον είχα καλέσει στο J2US να τραγουδήσει και μου λέει εγώ Νίκο μπορώ να έρθω ως guest σε ένα δύο επεισόδια και λέω εγώ όχι. Γιατί το είπα το όχι; Γιατί ο Γιώργος που κρίνει τους πάντες, πρέπει κάποια στιγμή κάποιος να τον κρίνει. Είναι καλό για αυτόν, όχι για εμένα γιατί ο κόσμος θα δει εμείς που είμαστε μπροστά στο γυαλί και λέμε ό,τι θέλουμε, κάποια στιγμή μας κρίνει κάποιος άλλος. Για πλάκα. Δεν θα του πει κανείς γιατί δεν τραγούδησες χτες, όπως εγώ», ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024