Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Καινούργιου: «Ο καθένας θα κάνει ό,τι θέλει, δικό του παιδί είναι»

Κατερίνα Καινούργιου: «Ο καθένας θα κάνει ό,τι θέλει, δικό του παιδί είναι»

Τα πήρε στο κρανίο η παρουσιάστρια!

Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τα σχόλια σε φωτογραφίες της Ιωάννας Τούνη για τον τρόπο που μεγαλώνει τον γιο της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η influencer απάντησε στα επικριτικά σχόλια μέσω του Instagram της και το εν λόγω θέμα προβλήθηκε στη «Super Κατερίνα», με την παρουσιάστρια να ξεσπά on air και να τονίζει ότι οι γονείς του μωρού είναι αυτοί που θα αποφασίσουν τι θα κάνουν με το μωρό.

«Η κάθε γυναίκα και το κάθε ζευγάρι μεγαλώνει το παιδί όπως κρίνει το ίδιο. Δεν καταλαβαίνω που όλοι ξαφνικά έχουν γίνει κριτές των πάντων. Βεβαίως και τα παιδιά έχουν την οικονομική δυνατότητα να βάλουν μία γυναίκα να βοηθάει, δεν θέλουν. Θέλει η γυναίκα να είναι με το μωρό της, δικαίωμά της και μπράβο της», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Και πρόσθεσε εκνευρισμένη: «Ο καθένας θα κάνει ό,τι θέλει, δικό του παιδί είναι. Υπάρχουν άλλοι που το παιδί τους δε το έχουμε δει ποτέ, δε θέλουν. Να είναι καλά το μωράκι. Δε μπορώ τα σχόλια, ειδικά από άλλες μαμάδες, που λένε γιατί το κρατάς έτσι το μωρό. Άι μωρή, εσύ το κρατάς καλύτερα; Με πιάνουν τα νεύρα μου που όλες κάθονται και σχολιάζουν λες και είναι καλύτερες μάνες και οι άλλες… Η καθεμία γυναίκα μεγαλώνει όπως θέλει το μωρό της».

Δείτε το απόσπασμα

Η απάντηση της Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απάντησε στα σχόλια που λαμβάνει για το γεγονός ότι βγαίνει συνέχεια βόλτες και παίρνει και το παιδί μαζί της.

«Ξεκινήσαμε με το πού αφήνω το παιδί. Το παιδί το έχω μαζί μου όλη μέρα! Και γυμναστήριο που πήγα, το έχω μαζί μου δίπλα με το καρότσι, το μάρσιπο με τα πάντα, με πάνες με μωρομάντηλα», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Δεν έχω κάποια γυναίκα να με βοηθάει. Δυστυχώς δεν έχω ούτε τη μανούλα μου να με βοηθάει. Οπότε παίρνω το μωρό παντού. Τι θα κάνω; Να κάτσω σπίτι να κλαίω τη μοίρα μου; Θα το βγάζω το μωρό που να χτυπιέστε. Δεν με νοιάζει καθόλου τι λέτε».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024