Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπύρος Δημητρίου: Η πρώτη δήλωση για το διαζύγιο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Σπύρος Δημητρίου: Η πρώτη δήλωση για το διαζύγιο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Τι σχολίασε ο γνωστός ποινικολόγος για την προσωπική του ζωή;

Μετά από 2,5 χρόνια γάμου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα των τελευταίων μηνών.

Η τραγουδίστρια και o ποινικολόγος κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου και σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό μας», παίρνουν «βελούδινο» διαζύγιο.

Ο δημοσιογράφος Άγγελος Βουράκης επικοινώνησε με τον Σπύρο Δημητρίου, ο οποίος έκανε την πρώτη του δήλωση μετά την δημοσιοποίηση του διαζυγίου του.

Με ευγενικό τρόπο, ο δικηγόρος αρνήθηκε να δώσει συνέχεια στο θέμα καθώς δεν επιθυμεί να απασχολεί τη δημοσιότητα με προσωπικά του ζητήματα.

«Είμαι πολύ αδέξιος σε σχόλια επί προσωπικών θεμάτων και δικά μου και άλλων για αυτό ευγενικά θα αρνηθώ να σχολιάσω», είπε συγκεκριμένα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Οι φήμες που ήθελαν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Σπύρο Δημητρίου να χωρίζουν είχαν αρχίσει να διασπείρονται από το περασμένο καλοκαίρι. Παρόλα αυτά, καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει αναφερθεί ποτέ δημόσια σχετικά με αυτό.

Έκτοτε, οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών προσπάθησαν να αποσπάσουν ένα σχόλιο, τόσο από την τραγουδίστρια, όσο και από τον ποινικολόγο.

«Δεν ξέρω για ποιο λόγο ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή, αλλά ο λόγος δεν με αφορά και πολύ, απλά με καταπιέζει» είχε σχολιάσει η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Π Σπύρος Δημητρίου είχε δείξει την ενόχλησή του τονίζοντας ότι «Όταν κάποιος με ρωτάει δημόσια και όχι μόνο, για την προσωπική μου ζωή, χωρίς να τον γνωρίζω, έρχομαι σε αμηχανία παθαίνω κριντζάρισμα. Ντρέπομαι για λογαριασμό του. Δεν είναι δύσκολη ερώτηση, αλλά απορώ με το θράσος για την εισβολή κάποιου στην προσωπική μου ζωή».

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024