Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Μας ευχηθήκατε να πεθάνουμε» - Χαμός με το σχόλιο για Βανδή και Μπισμπίκη

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Μας ευχηθήκατε να πεθάνουμε» – Χαμός με το σχόλιο για Βανδή και Μπισμπίκη

Τι συνέβη;

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να απαντήσει το μεσημέρι της Τρίτης ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σε όλους όσοι μιλούν τις τελευταίες ημέρες με απαξιωτικά σχόλια για τον έρωτα της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Μάλιστα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου χρησιμοποίησε και το δικό του παράδειγμα, της σχέσης του με την Ιλάειρα Ζήση, για να δώσει μια ηχηρή απάντηση σε όσους κατακρίνουν τον έρωτα της τραγουδίστριας με τον ηθοποιό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η αγαπημένη του, Δέσποινα Βανδή, και μάλιστα ανέβηκε πάνω στην πίστα και χόρεψε ζεϊμπέκικο, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που την φίλαγε και ήταν αρκετά διαχυτικός.

Το εν λόγω συμβάν λοιπόν έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από πολλούς, με αρκετούς να υπερασπίζονται το ζευγάρι και άλλους να τους… σταυρώνουν κανονικά.

Έτσι λοιπόν ο Μαυρικίος θέλησε να στηρίξει δημόσια το ζευγάρι για αυτό και δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες τόσο του ίδιου και της Ιλάειρας, όσο και της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Στο πλευρό Βανδή & Μπισμπίκη ο Μαυρίκιος Μαυρικίου

«Ζήτω ο έρωτας! Τα συναισθήματα είναι ανθρώπινο δικαίωμα. Τι σημασία έχει αν είναι κάποιος επώνυμος ή όχι; Άνθρωποι είμαστε και νιώθουμε. Τι σημασία έχει η ηλικία ή ο σεξουαλικός προσανατολισμός; Γιατί δεν αντέχετε τη χαρά του άλλου; Γιατί θέλετε να τον βλέπετε στα πατώματα; Για να τον λυπάστε και να παίρνετε αξία; Ο αληθινός έρωτας δεν κρύβεται… είναι στιγμές που θες να πάρεις μια ντουντούκα και να το φωνάξεις! Εσείς τι πρόβλημα έχετε;

Σε όποιον δεν αρέσει να μην ασχολείται! Φτάνει πια με το ζήτημα της μη αποδοχής στην κοινωνία μας. Ας σταματήσει η ζήλια και ο φθόνος σε οτιδήποτε θυμίζει σε κάποιους ό,τι δεν ζουν οι ίδιοι. Την ξέρουμε αυτή τη χολή. Την νιώσαμε στο πετσί μας με την Ιλάειρα. Προσπαθήσατε πολλές φορές επώνυμοι και ανώνυμοι να μας γονατίσετε με σχόλια περί κάλπικου έρωτα, λευκού γάμου, ψεύτικων φιλών, τηλεοπτικών ανταλλαγμάτων κλπ.

Φτάσατε στο σημείο να μας ευχηθείτε να πεθάνουμε, να βγάλουμε τον καρκίνο, να μην κάνουμε παιδιά… ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω… τι σας κάναμε; τι σας ενοχλήσαμε; πόσο όμορφο να βλέπεις ένα ζευγάρι να αγκαλιάζεται και να φιλιέται… Η ενόχληση στη δημόσια έκφραση του έρωτα των ανθρώπων δεν πρέπει να αφορά εκείνους που τον ζουν. Αυτοί που ενοχλούνται πρέπει να το ψάξουν… Ερωτευτείτε!» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024