Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επεισοδιακή έξοδος για Πικέ - Κλάρα Κία: Δεν τους σέρβιραν λόγω Σακίρα

Επεισοδιακή έξοδος για Πικέ – Κλάρα Κία: Δεν τους σέρβιραν λόγω Σακίρα

Ο μεγαλύτερος φαν της Σακίρα! Δεν σέρβιρε Πικέ με Κλάρα Κία.

Αυτός ο χωρισμός Πικέ με Σακίρα θα συνεχίσει να μας απασχολεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τι κι αν προχώρησε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα με την Κλάρα Κία; Η Κολομβιανή τραγουδίστρια έχει πιστούς θαυμαστές.

Ο «πόλεμος» ανάμεσα στο άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι Σακίρα με Ζεράρ Πικέ όχι απλά συνεχίζεται. Αλλά μπαίνουν στη διαμάχη τους διαρκώς και νέοι παίκτες. Και δεν μιλάμε φυσικά για τη νέα αγαπημένη του Πικέ, Κλάρα Κία.

Οι θαυμαστές των δύο μεγάλων σταρ έχουν χωριστεί σε στρατόπεδα και παίρνουν πλέον μέρος με κάθε τρόπο. Και δεν είναι μόνο οι εταιρείες μάρκετινγκ που εκμεταλλεύτηκαν -με άριστο τρόπο- τον «πόλεμο» του πρώην ζευγαριού.

Αυτή τη φορά, ένας μεγάλος θαυμαστής της Σακίρα φέρεται να χάλασε τη βραδιά του Ζεράρ Πικέ με τη νέα του αγαπημένη. Τι ακριβώς συνέβη; Όταν ο Ζεράρ επέλεξε να δειπνήσει με τη νέα του αγαπημένη σε ιαπωνικό εστιατόριο στη Βαρκελώνη, ο ιδιοκτήτης αρνήθηκε να τους σερβίρει.

Ο λόγος, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η αγάπη του για την πρώην του Ζεράρ Πικέ Σακίρα. Ένα περιστατικό που, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε τον εκνευρισμό του ζευγαριού και ιδίως της νέας του αγαπημένης Κλάρα Κία. Και φυσικά οι κάμερες ήταν εκεί και απαθανάτισαν τη στιγμή, με το βίντεο να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Non stop ο «πόλεμος» Σακίρα – Πικέ

Και οι δύο πλευρές, πάντως, παίζουν το παιχνίδι της δημοσιότητας, με τις αναρτήσεις τους να γίνονται viral μέσα σε λίγες ώρες. Ήταν πριν από λίγες ημέρες που η Σακίρα «κάρφωνε» τον Ζεράρ Πικέ με ένα home made video.

«Μπορεί να σκοτώσω τον πρώην μου», τραγουδά και φαίνεται να ζητά εκδίκηση από τον ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα. Παράλληλα, τονίζει με νόημα: «Δεν είναι η καλύτερη ιδέα. Η νέα του κοπέλα είναι η επόμενη, πώς έφτασα εδώ; Τον αγαπάω ακόμη. Καλύτερα να είμαι στη φυλακή παρά μόνη, τα έκανα όλα από αγάπη».

View this post on Instagram

A post shared by Shakira (@shakira)

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024