Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Ανεβάζει στροφές ο Ελ Καντουρί

ΠΑΟΚ: Ανεβάζει στροφές ο Ελ Καντουρί

Ο Μαροκινός ακολούθησε μέρος του προγράμματος και μετράει πλέον αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση.

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ ανήκει στο παρελθόν για τον ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του να στρέφουν πλέον το βλέμμα τους στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, για την 24η αγωνιστική της Super League.

Στην προπόνηση της Τρίτης (21/2) ο Λουτσέσκου είδε τον Ομάρ Ελ Καντουρί να ακολουθεί μέρος του προγράμματος και να μετράει πλέον αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση. Από εκεί και πέρα, οι Λευτέρης Λύρατζης και Αντρέ Βιεϊρίνια έκαναν ατομικό, ενώ οι Γιάσμιν Κούρτιτς και Νίκολας Κουαλιάτα έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες με τον πλέον εμφατικό τρόπο, κέρδισε την ΑΕΚ στην Τούμπα και συνεχίζει τη μάχη του με φόντο την κορυφή, μέσα από το δικό του δρόμο, που δεν είναι άλλος πέρα από το ποδόσφαιρό του. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο σήκωσαν μανίκια το απόγευμα της Τρίτης (21.02) ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στο ντέρμπι με την Ένωση ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι έβγαλαν μία προπόνηση που περιελάμβανε προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής, ένα τακτικό κομμάτι και δίτερμα.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά. Μόνοι τους στο γήπεδο δούλεψαν κι οι Λευτέρης Λύρατζης και Αντρέ Βιεϊρίνια, ενώ οι Γιάσμιν Κούρτιτς και Νίκολας Κουαλιάτα έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Την Τετάρτη (22.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024