Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
My Style Rocks: Σε τρομερά άβολη θέση Καραβάτου και Κουδουνάρης - «Απαράδεκτο, στα σπίτια σας αυτά»

My Style Rocks: Σε τρομερά άβολη θέση Καραβάτου και Κουδουνάρης – «Απαράδεκτο, στα σπίτια σας αυτά»

Έγινε χαμός!

Χαμός στο πλατό του My Style Rocks με την Βασιλική να αποκαλεί βούρλο συμπαίκτριά της και τον Στέλιο Κουδουνάρη να γίνεται έξαλλος.

Το σχόλιό της προκάλεσε αρχικά την αντίδραση της Κατερίνας Καραβάτου: «Αυτό είναι απαράδεκτο, είμαστε όλοι μεγάλη άνθρωποι εδώ μέσα».

«Εδώ μέσα δεν θα λέτε αυτές τις λέξεις. Όλα έχουν ένα όριο. Στα σπίτια σας αυτά» ανέφερε έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης, που δεν μπορούσε να πιστέψει τον τρόπο με τον οποίο εκφράστηκε η παίκτρια του διαγωνισμού μόδας.

Δείτε το βίντεο

Nωρίτερα παρακολουθήσαμε τον άγριο καβγά μεταξύ Vodos και Ρέινας

Η Emilia δεν έδειξε να εντυπωσιάζεται με την εμφάνιση της Ρέινα, ενώ επέμενε ότι το λουκ της δεν είναι ανδρόγυνο. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ τους.

«Eίναι εντυπωσιακό το λουκ. Αλλά δεν βλέπω το θέμα. Το παντελόνι γυναικείο, το γιλέκο γυναικείο. Δεν μου κάνει ανδρόγυνο λουκ. Είσαι εντυπωσιακή, αλλά δεν είναι ανδρόγυνο», της είπε.

Τότε, η Ρέινα φάνηκε να μην πείθεται από την αιτιολόγησή της για τον βαθμό που της έβαλε και της είπε: «Τι ήθελες; Πουκάμισο; Μόνο αυτό λείπει».

«Μα είναι όλα γυναικεία κομμάτια», επέμεινε η Emilia, με τη Ρέινα να της λέει: «Δεν είσαι σωστή. Να έχεις έναν λόγο να δικαιολογείς αυτό που λες».

«Σου λέω 5 καλά και 1 αρνητικό και πιάνεσαι από αυτό», απάντησε η Emilia, με τη συμπαίκτριά της να τονίζει πως: «Όλως τυχαίως έχουμε το ίδιο λουκ. Άρα με το δικό σου σκεπτικό, ούτε το δικό σου είναι ανδρόγυνο λουκ».

Κλείνοντας, φανερά εκνευρισμένη, η Emilia της είπε: «Τι να κάνουμε εδώ μέσα δηλαδή; Τελείωσε η κουβέντα, τα λέγαμε, φιλάκια».

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024