Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: Ποιοι είναι οι δύο άντρες που προφυλακίστηκαν - Δρομολογούνται νέες εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης

Σεπόλια: Ποιοι είναι οι δύο άντρες που προφυλακίστηκαν – Δρομολογούνται νέες εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης

Δύο άντρες 33 και 58 ετών τους οποίους υπέδειξε η 12χρονη οδηγήθηκαν στη φυλακή μετά την απολογία τους σήμερα στην ανακρίτρια ανηλίκων - Νέες εξελίξεις δρομολογούνται με την συμπληρωματική κατάθεση του Ηλία Μίχου

Με τον αριθμό να βιαστών της 12χρονης που ταυτοποιούνται να αυξάνεται με εφιαλτικούς ρυθμούς προκαλώντας φρίκη και αποτροπιασμό, νέες εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση του Κολωνού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο βασικός πρωταγωνιστής της υπόθεσης Ηλίας Μίχος έχει κληθεί να δώσει νέα συμπληρωματική κατάθεση από την ανακρίτρια ανηλίκων.

Όλα δείχνουν ότι από την συνεχιζόμενη έρευνα έχουν προκύψει νέα στοιχεία για τα οποία θα κληθεί να δώσει απαντήσεις και διευκρινήσεις ο 54χρονος που είναι προφυλακισμένος από τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο Ηλίας Μίχος αναμένεται να περάσει και πάλι το κατώφλι της 33ης ανακρίτριας στις αρχές Μαρτίου.

13 νέα πρόσωπα 11 ταυτοποιήσεις

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων ατόμων που έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά την 12χρονη.

Στην τελευταία της κατάθεση, 5η κατά σειρά, στις αρχές Φεβρουαρίου το κορίτσι αναγνώρισε 5 νέα πρόσωπα που τις υπέδειξαν με φωτογραφίες ενώ η ίδια αναφέρθηκε και σε άλλα 8 άτομα υποστηρίζοντας ότι είχαν έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί της έναντι αμοιβής μετά από καθοδήγηση του Ηλία Μίχου.

Από τα συνολικά αυτά 13 νέα πρόσωπα συνελήφθησαν τα 5 πρώτα, εκ των οποίων τα 4 προφυλακίστηκαν.

Από τα υπόλοιπα 8 έχουν ταυτοποιηθεί τα 6 τα οποία έλαβαν κλήσεις να απολογηθούν.

Από αυτά σήμερα προφυλακίστηκαν τα δύο ενώ όσον αφορά τον οδοντοτεχνίτη – πρώην διαιτητή έλαβε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή.

Όσον αφορά τους δύο άντρες που προφυλακίστηκαν σήμερα, πρόκειται για έναν 33χρονο και έναν 58χρονο.

O πρώτος θα οδηγηθεί στις φυλακές Τριπόλεως ενώ ο δεύτερος στις φυλακές Γρεβενών.

Ποιοι είναι οι δύο νέοι συλληφθέντες

Σύμφωνα με πληροφορίες για τον 33χρονο, το κορίτσι ανέφερε στην τελευταία του κατάθεση ότι είναι παντρεμένος με μία κόρη 6 ετών με την οποία έπαιζαν μαζί στην πλατεία της γειτονίας.

Όπως ισχυρίστηκε η 12χρονη, όταν η σύζυγος και η κόρη του 33χρονου ήταν στην πλατεία, αυτός την είχε πάει σπίτι του και είχαν έρθει σε σεξουαλική επαφή έναντι αμοιβής. Μάλιστα είπε ότι ο 33χρονος είχε και ένα όπλο παράνομο όπως της είχε πει το οποίο είχε δει και φωτογραφίσει με το κινητό της.

Για τον 58χρονο το κορίτσι κατέθεσε ότι ήταν ο πρώτος άνδρας που την είχε βιάσει μετά τον Ηλία Μίχο. Όπως κατέθεσε ο 58χρονος έχει έναν γιο και έναν μικρό σκύλο άσπρο. Κυκλοφορούσε με Μερσεντές και ψώνιζε από το κατάστημα του Μίχου. Ο Ηλίας Μίχος της είχε πει ότι έχει πολύ καλή δουλειά σε μεγάλη εταιρεία.

«Είναι άδικο και ψέματα»

Η σύζυγος ενός από αυτούς, για τον οποίο η 12χρονη έχει πει ότι βρίσκονταν στο σπίτι του, όταν έλειπε η γυναίκα του και το παιδί του, μίλησε στην εκπομπή TLIVE, υποστηρίζοντας ότι… όλα είναι ψέματα.

«Την γνώριζα (τη 12χρονη) από τη γειτονιά. Από το ’19 προς ’20, την γνώριζα. Στην πλατεία την γνώρισα. Ερχόταν με το ποδήλατό της, έπαιζε με την κόρη μου» λέει η γυναίκα.

Και συνεχίζει: «Τη βοήθαγε όλος ο Κολωνός. Έτυχε δύο φορές να της δώσουμε 20 ευρώ και 15. Ένα βράδυ ήρθε η μάνα της, μας είπε δεν είχε λεφτά, της έδωσα λεφτά…»

Η ίδια ωστόσο, αρνείται όσα αποδίδονται στον σύζυγό της: «Αυτό δεν ισχύει. Είναι άδικα όλα αυτά. Ο άντρας μου τη γνώρισε στην πλατεία, (ήμουν) μαζί. Καθόμασταν στην πλατεία και έτσι τον γνώρισε τον άντρα μου».

Η γυναίκα είπε την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ότι τον Μίχο, ο άντρας της τον ξέρει από τον Κολωνό γιατί εκεί έχει μεγαλώσει. «Και από κει ψωνίζαμε, όλοι οι γείτονες. Δούλευε (ο σύζυγος) περιστασιακά (στο μίνι μάρκετ)… Χτυπιόμαστε κάτω να πούμε ότι είναι άδικο αυτό. Και ισχύει ότι είναι άδικο. Είναι ψέματα!».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024