Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: Προφυλακίστηκαν οι 4 από τους 5 για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Σεπόλια: Προφυλακίστηκαν οι 4 από τους 5 για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Τα άτομα αυτά είχε υποδείξει η 12χρονη ως κάποιους από τους άνδρες που τη συνάντησαν έναντι αμοιβής στον Κολωνό.

Στη φυλακή οδηγούνται οι τέσσερεις από τους πέντε συλληφθέντες για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια, μετά την απολογία τους στον εισαγγελέα.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε o 23χρονος Πακιστανός με εγγύηση 5.000 ευρώ και εμφάνιση τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Όλοι  κατηγορούμενοι απολογούμενοι αρνήθηκαν την κατηγορία των γεννετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής.

Ο 23χρονος με καταγωγή από τον Πακιστάν που αφέθηκε ελεύθερος σύμφωνα με πληροφορίες τόνισε ότι δεν είχε καμία επαφή με την ανήλικη η οποία τον αναγνώρισε μέσω φωτογραφίας την οποία είχε βγάλει προ τριετίας όπως υποστηρίζει ενώ η 12χρονη φέρεται να ανέφερε άλλο χρώμα μηχανής από αυτό που έχει ο κατηγορούμενος.

Μετά τη σημερινή δικαστική εξέλιξη και την απόφαση της δικαιοσύνης για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό έχουν οδηγηθεί στις φυλακές συνολικά 12 κατηγορούμενοι.

Υπενθυμίζεται ότι και τα πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας δερματολόγος συνελήφθησαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.

Τα άτομα αυτά είχε υποδείξει η 12χρονη ως κάποιους από τους άνδρες που τη συνάντησαν έναντι αμοιβής στον Κολωνό.

Το παιδί στην τελευταία κατάθεση που έδωσε στις αρχές Φεβρουαρίου αναγνώρισε τους πέντε συλληφθέντες και φέρεται μάλιστα να έχει ισχυριστεί πως οι «συναντήσεις» με τον οικογενειάρχη γιατρό γίνονταν στο ιατρείο του σε ώρες που δεχόταν ασθενείς.

Το κοριτσάκι φέρεται να προσδιόρισε τα φρικαλέα ραντεβού που της είχε κλείσει ο προσωρινά κρατούμενος για βιασμό και μαστροπεία Ηλίας Μίχος, με τον 65χρονο δερματολόγο, σε πάνω από δύο.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται και νέα εντάλματα σύλληψης καθώς η 12χρονη φέρεται να έχει αναγνωρίσει και άλλα άτομα που τη βίασαν έναντι αμοιβής.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης Απόστολος Λύτρας, μιλώντας χθες στον ΑΝΤ1  είπε πως «η πληροφόρηση είναι ότι τις επόμενες ώρες, για να μην πω εντός της επόμενης ημέρας, θα υπάρξουν και άλλες συλλήψεις. Η 12χρονη έχει αναγνωρίσει και άλλα άτομα και περιμένουμε να γίνουν αυτές οι συλλήψεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

Σύμφωνα με τον κύριο Λύτρα, «το κορίτσι είναι σε τραγική κατάσταση και ένας από τους λόγους είναι ότι κάθε φορά που καλείται να αναγνωρίσει τα άτομα που έκαναν αυτές τις πράξεις εις βάρος της, βιώνει εκ νέου αυτές τις καταστάσεις. Είναι πάρα πολύ δύσκολο…».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024