Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: Προκαλεί ακόμη και σήμερα ο Ηλίας Μίχος - Οι δηλώσεις της δικηγόρου του για την 12χρονη που σοκάρουν

Σεπόλια: Προκαλεί ακόμη και σήμερα ο Ηλίας Μίχος – Οι δηλώσεις της δικηγόρου του για την 12χρονη που σοκάρουν

«Δεν τίθεται ζήτημα εάν αμφισβητείται ευθέως αυτό που κατέθεσε το παιδί, αλλάτο πως διασταυρώνεται αποδεικτικά αυτό το οποίο λέει» είπε η δικηγόρος του Μίχου, αφήνοντας εμβρόντητους τους ακροατές της

Παρά τις αποκαλύψεις που έχουν δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας σχετικά με τους βιασμούς της 12χρονης από τα Σεπόλια, ο Ηλίας Μίχος δηλώνει αθώος για την κατηγορία της μαστροπείας.

Όπως ισχυρίστηκε σήμερα Κυριακή η δικηγόρος του Μαρία Κουρτέση, μιλώντας στο ΜΕGA δεν έχει αποδειχθεί η εμπλοκή του 54χρονου βασικού κατηγορούμενου στη μαστροπεία, ενώ ο ίδιος δηλώνει αθώος για αυτή την κατηγορία. Μάλιστα πρόσθεσε ότι δεν έχει βρεθεί τίποτα που να τον ενοχοποιεί για μαστροπεία.

Έξι νέα εντάλματα σύλληψης

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ετοιμάζονται έξι εντάλματα σύλληψης.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν ταυτοποιηθεί είναι ένας οδοντίατρος και ένας ιδιοκτήτης καταστήματος, οι οποίοι κινούνταν στη γειτονιά της 12χρονης.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας δερματολόγος συνελήφθησαν.

Τα άτομα αυτά είχε υποδείξει η 12χρονη ως κάποιους από τους άνδρες που τη συνάντησαν έναντι αμοιβής στον Κολωνό.

Το παιδί στην τελευταία κατάθεση που έδωσε στις αρχές Φεβρουαρίου αναγνώρισε τους πέντε συλληφθέντες και φέρεται μάλιστα να έχει ισχυριστεί πως οι «συναντήσεις» με τον οικογενειάρχη γιατρό γίνονταν στο ιατρείο του σε ώρες που δεχόταν ασθενείς.

Το κοριτσάκι φέρεται να προσδιόρισε τα φρικαλέα ραντεβού που της είχε κλείσει ο προσωρινά κρατούμενος για βιασμό και μαστροπεία Ηλίας Μίχος, με τον 65χρονο δερματολόγο, σε πάνω από δύο.

«Δεν έχει βρεθεί τίποτα« λέει η δικηγόρος του Μίχου

H Μαρία Κουρτέση, δικηγόρος του 54χρονου βασικού κατηγορούμενου, σημείωσε πως ο κατηγορούμενος δεν αποδέχεται την κατηγορία της μαστροπείας, ενώ έκανε λόγο για διασταύρωση όσων ισχυρίζεται στις καταθέσεις της η 12χρονη.

«Αυτή η υπόθεση είναι θλιβερή, είναι πρωτοφανής για την ελληνική κοινωνία. Δεν έχει ξαναέρθει τέτοια υπόθεση στην ελληνική δικαιοσύνη. Η ανάκριση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί για την εμπλοκή του 54χρονου για τη περίπτωση μαστροπείας», δήλωσε.

«Δεν τίθεται ζήτημα εάν αμφισβητείται ευθέως αυτό που κατέθεσε το παιδί, αλλά το πως διασταυρώνεται αποδεικτικά αυτό το οποίο λέει» είπε αφήνοντας εμβρόντητους τους παρουσιαστές της εκπομπής.

«Το θέμα είναι ότι επειδή από μόνη της μία κατάθεση είναι ελλιπές αποδεικτικό μέσο και θα πρέπει να διασταυρωθούν οι καταθέσεις του παιδιού. Στα κακουργήματα της μαστροπείας κατάσχουμε υλικό, ψηφιακά πειστήρια, τα οποία ερευνούν οι Αρχές ενδελεχώς. Όσον αφορά τα ψηφιακά πειστήρια, έχει ολοκληρωθεί η έρευνα των κινητών τηλεφώνων, των τάμπλετ και των υπολογιστών. Εκεί δεν έχει βρεθεί τίποτα και με επίσημη απάντηση της εφαρμογής Blindchat δεν έχει βρεθεί εγκατεστημένη, αλλά ούτε έχουν βρεθεί οι υπόλοιπες εφαρμογές, όπως το Tinder, και αναζητήσεις σε site» συμπλήρωσε.

«Αυτό το οποίο ισχυρίζεται είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με τη μαστροπεία. Έχει παραδεχτεί αυτό που έχει παραδεχτεί (σ.σ.: την πράξη της ασέλγειας) και από εκεί και πέρα, τις λοιπές κατηγορίες δεν τις αποδέχεται. Δεν έχει αποδειχτεί η εμπλοκή του στη μαστροπεία. Θα πρέπει να βρεθεί ένα μήνυμα, μία επαφή, να βρούμε ένα συνοδό αποδεικτικό στοιχείο. Δεν υπάρχει», είπε η Κουρτέση.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024