Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: Νέα αίτηση αποφυλάκισης καταθέτει η μητέρα της 12χρονης

Σεπόλια: Νέα αίτηση αποφυλάκισης καταθέτει η μητέρα της 12χρονης

Αρση της προσωρινής της κράτησης εμμένοντας στην αρχική υπερασπιστική της θέση ότι δεν έχει διαπράξει απολύτως καμία αξιόποινη πράξη, θα ζητήσει εκ νέου η μητέρα της 12χρονης

Νέα αίτηση αποφυλάκισης αναμένεται να καταθέσει τις επόμενες ημέρες η μητέρα της 12χρονης που έχει πέσει θύμα βιασμού. Ο δικηγόρος της προφυλακισμένης γυναίκας η οποία φέρεται ως ποινικά εμπλεκόμενη στην ίδια υπόθεση, Απόστολος Λύτρας, δημοσιοποίησε την πρόθεση της εντολέως του να ζητήσει εκ νέου την άρση της προσωρινής της κράτησης εμμένοντας στην αρχική υπερασπιστική της θέση ότι δεν έχει διαπράξει απολύτως καμία αξιόποινη πράξη.

«Η εντολέας μας εμμένει στην αθωότητα της. Παρά την σύλληψη νέων προσώπων εμπλεκόμενων στην υπόθεση και παρότι νέα στοιχεία έχουν εισφερθεί στην δικογραφία, ουδέν στοιχείο έχει προκύψει σε βάρος της μητέρας. Θα υποβάλλουμε εκ νέου αίτηση άρσης της προσωρινής της κράτησης» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Απόστολος Λύτρας.

Η ανακοίνωση Λύτρα

Συγκεκριμένα ο κ. Λύτρας μετά τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις και την προσωρινή κράτηση των τεσσάρων εκ των πέντε νέων κατηγορουμένων σε ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής:

«Όπως, ενημερωθήκαμε σήμερα πραγματοποιήθηκε σύλληψη πέντε έτερων προσώπων, κατηγορούμενων για εμπλοκή τους στην υπόθεση της 12χρονης, οι οποίοι και κλήθηκαν ενώπιον της Ανακρίτριας για να απολογηθούν.

Είναι δεδομένο πως επίκειται η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης και κατά άλλων προσώπων εμπλεκομένων στην υπόθεση της 12χρονης, ενώ θα πρέπει να διερευνηθεί και αν υπάρχουν και άλλα ανήλικα θύματα των ήδη κατηγορούμενων. Η εντολέας μας αναμένει από τις αρμόδιες αρχές να πράξουν τα απαραίτητα για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η εντολέας μας εμμένει στην αθωότητα της. Παρά την σύλληψη νέων προσώπων εμπλεκόμενων στην υπόθεση και παρότι νέα στοιχεία έχουν εισφερθεί στην δικογραφία, ουδέν στοιχείο έχει προκύψει σε βάρος της μητέρας. Θα υποβάλλουμε εκ νέου αίτηση άρσης της προσωρινής της κράτησης.

Επαναλαμβάνουμε δε ότι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών με πλειοψηφία αποφάσισε να μην άρει την προσωρινή της κράτηση, ενώ η Εισηγήτρια με εκτενές και αιτιολογημένο σκεπτικό και αναλύοντας διεξοδικά το αποδεικτικό υλικό, είχε την άποψη ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερη».

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024