Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Καινούργιου: «Bάλε μία τελεία - Είμαι γυναίκα και αυτό με προσβάλλει»

Κατερίνα Καινούργιου: «Bάλε μία τελεία – Είμαι γυναίκα και αυτό με προσβάλλει»

Έξαλλη η παρουσιάστρια...

Στο σχόλιο της Ελένης Βιτάλη στο Facebook για το φιλί που αντάλλαξαν επί σκηνής Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης αναφέρθηκαν η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της.

Η τραγουδίστρια, που διατηρεί προφίλ με το όνομα Ελένη Ξύδη από το επίθετο του συζύγου της, σχολίασε ένα σχετικό άρθρο για το ζευγάρι. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Μα μου έρχεται να πω καμία κουβέντα όμως ξέρετε τώρα πόσα θέλουνε να με κρεμάσουν στα μανταλάκια κι εμένα και όσους δεν είναι στην πάρτη τους! Ηλίθιοι όμως κατά τα άλλα καλλιτέχνες, για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς που δεν ξέρει ούτε που πατάει, ούτε γιατί γεννήθηκε, ούτε γιατί υπάρχει».

Στη συνέχεια, επανήλθε με νέο σχόλιο: «Η φωτογραφία μου θύμισε την παραγγελιά! Ο Μπισμπίκης σαν αγρίμι κι η αγαπημένη… τούρλα ο πισινός της στον κόσμο».

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η παρουσιάστρια αναρωτήθηκε για ποιον λόγο η ερμηνεύτρια να μπει σε αυτήν τη διαδικασία. Ωστόσο, σύντομα τα αίματα άναψαν όταν ο Στέφανος Κωνσταντινίδης τοποθετήθηκε, κάνοντας έξαλλη την Καινούργιου.

«Για ποιον λόγο η Ελένη Βιτάλη να μπει σε αυτή τη διαδικασία; Δεν θα μείνω μόνο στη Βιτάλη. Καθένας μπορεί να λέει την άποψή του στα social media. Δεν καταλαβαίνω γιατί όταν δύο άνθρωποι που εκτίθενται δημόσια και κρύβουν τον έρωτά τους τούς κράζουμε κι όταν βλέπουμε να εκδηλώνουν τον έρωτά τους, πάλι μας ενοχλεί», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης πήρε τον λόγο, σημειώνοντας: «Το ‘χει ξανακάνει αυτό η κυρία Βιτάλη με την Πάολα και μετά ζητούσε συγγνώμη. Το να κάνεις μία κοινωνιολογική προσέγγιση και ανάλυση μέσα σε τρεις γραμμές, όπως προσπάθησε πολύ ατυχώς η κυρία Βιτάλη να κάνει, και να καταλήγεις με το «τούρλα τον πισινό»… αν τον έχεις, μπορείς να τον δείχνεις».

«Όχι, δεν θα μιλήσω εγώ έτσι ποτέ. Στέφανε, βάλε μία τελεία. Διαφωνώ με αυτό που είπες, δεν είναι ωραίο», τον διέκοψε η παρουσιάστρια.

Και πρόσθεσε: «Είμαι γυναίκα κι όταν λες στην εκπομπή ότι «αν τον έχεις και τα λοιπά»… δεν είναι ωραίο, προσβάλλει. Πας να το κάνεις και το κάνεις χειρότερο. Άρα τι μας φταίει ρε παιδιά; Τρωγόμαστε;».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024