
Σαμασεκού: «Χαρούμενος που σκόραρα, πάμε για τη νίκη στο ντέρμπι»
Ο μέσος από το Μάλι μίλησε για το γκολ που πέτυχε στη Λαμία και έδωσε το… σύνθημα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Τη χαρά του για το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Λαμία και την ικανοποίησή του για τη νίκη του Ολυμπιακού με 3-0 εξέφρασε ο Ντιαντιέ Σαμασεκού.
«Χαρούμενος που σκόραρα το πρώτο μου γκολ με τον Ολυμπιακό, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για τις επόμενες νίκες», ανέφερε ο μέσος από το Μάλι στις δηλώσεις που έκανε στο Olympiacos TV και έδωσε το… σύνθημα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Ανυπομονούμε για την επόμενη εβδομάδα, θέλουμε να νικήσουμε».
Οι δηλώσεις του Σαμασέκου:
«Θέλω να συγχαρώ όλους μου τους συμπαίκτες, ήταν πολύ σημαντική νίκη. Ήρθαμε σε αυτό το παιχνίδι με σκοπό να το κερδίσουμε. Το κερδίσαμε με τρία γκολ, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι γι’ αυτό. Χαρούμενος που σκόραρα το πρώτο μου γκολ με τον Ολυμπιακό, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για τις επόμενες νίκες».
Για το τι είπαν οι συμπαίκτες του μετά το γκολ: «Ήταν ένα αστείο που επικρατούσε όλη την εβδομάδα μου έλεγαν ότι θα σκοράρω σε αυτό το παιχνίδι. Όταν έγινε, είπα ότι θα νικήσουμε, ήταν σαν μια στο εκατομμύριο να συμβεί αυτό που είχαν προβλέψει. Μου είχε λείψει αυτό το συναίσθημα και ελπίζω να πετύχω κι άλλα».
Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ακόμη νωρίς, γιατί μόλις βγήκα από αυτό το παιχνίδι. Ανυπομονούμε για την επόμενη εβδομάδα, σημαντικό να γίνει καλή προετοιμασία. Θέλουμε να νικήσουμε, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

- Δύο σοροί εντοπίστηκαν σε Τήλο και Κω – Εξετάζεται εάν πρόκειται για πατέρα και κόρη από την Τουρκία που αγνοούνται
- Οι ενδεκάδες του ιστορικού τελικού ανάμεσα σε Ισπανία και Αργεντινή (pics)
- Δράμα: Επιχείρηση διάσωσης 46χρονης από δύσβατο σημείο στο Παρανέστι – Τραυματίστηκε σε πεζοπορία
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Ένας μικρός από το Ροζάριο (vid)
- Καύσιμα: Οι τιμές του πετρελαίου εξανεμίζουν τις εκπτώσεις στη βενζίνη – Η «φωτιά» στη Μέση Ανατολή που δεν λέει να σβήσει
- Η Νορβηγία τιμά τη μνήμη των 77 θυμάτων του νεοναζί Μπρέιβικ, 15 χρόνια μετά την τρομοκρατική επίθεση



