
Σαμασεκού: «Χαρούμενος που σκόραρα, πάμε για τη νίκη στο ντέρμπι»
Ο μέσος από το Μάλι μίλησε για το γκολ που πέτυχε στη Λαμία και έδωσε το… σύνθημα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Τη χαρά του για το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Λαμία και την ικανοποίησή του για τη νίκη του Ολυμπιακού με 3-0 εξέφρασε ο Ντιαντιέ Σαμασεκού.
«Χαρούμενος που σκόραρα το πρώτο μου γκολ με τον Ολυμπιακό, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για τις επόμενες νίκες», ανέφερε ο μέσος από το Μάλι στις δηλώσεις που έκανε στο Olympiacos TV και έδωσε το… σύνθημα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Ανυπομονούμε για την επόμενη εβδομάδα, θέλουμε να νικήσουμε».
Οι δηλώσεις του Σαμασέκου:
«Θέλω να συγχαρώ όλους μου τους συμπαίκτες, ήταν πολύ σημαντική νίκη. Ήρθαμε σε αυτό το παιχνίδι με σκοπό να το κερδίσουμε. Το κερδίσαμε με τρία γκολ, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι γι’ αυτό. Χαρούμενος που σκόραρα το πρώτο μου γκολ με τον Ολυμπιακό, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για τις επόμενες νίκες».
Για το τι είπαν οι συμπαίκτες του μετά το γκολ: «Ήταν ένα αστείο που επικρατούσε όλη την εβδομάδα μου έλεγαν ότι θα σκοράρω σε αυτό το παιχνίδι. Όταν έγινε, είπα ότι θα νικήσουμε, ήταν σαν μια στο εκατομμύριο να συμβεί αυτό που είχαν προβλέψει. Μου είχε λείψει αυτό το συναίσθημα και ελπίζω να πετύχω κι άλλα».
Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ακόμη νωρίς, γιατί μόλις βγήκα από αυτό το παιχνίδι. Ανυπομονούμε για την επόμενη εβδομάδα, σημαντικό να γίνει καλή προετοιμασία. Θέλουμε να νικήσουμε, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

- Αυτοκίνητο: Οι έλληνες οδηγοί επιλέγουν να αγοράσουν SUV που ανήκουν στη Β κατηγορία
- Γάζα: 2 οδηγοί υδροφόρων σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά, καταγγέλλει η UNICEF
- Ιρακινό Κουρδιστάν: 3 ιρανοί Κούρδοι σκοτώθηκαν από πλήγματα που αποδίδονται στην Τεχεράνη
- Ρωσικό πετρέλαιο: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παρατείνει τελικά την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων
- Τραμπ: Η εξέταση αρχείων για τα UFO φέρνει στο φως ενδιαφέροντα έγγραφα
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ θα κλείσουν εάν δεν αρθεί ο αποκλεισμός των ΗΠΑ
