Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μια νέα ταινία για τους λάτρεις της Nike και του Μάικλ Τζόρνταν

Μια νέα ταινία για τους λάτρεις της Nike και του Μάικλ Τζόρνταν

Ο Μπεν Άφλεκ και ο Ματ Ντέιμον ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για να πουν μια ιστορία, που όλοι λίγο-πολύ αγαπάμε. «Δεν υπάρχει τίποτα cool στη Nike» λέει ο Marlon Wayans ως George Raveling στο τρέιλερ της νέας ταινίας «Air»...

«Δεν υπάρχει τίποτα cool στη Nike» λέει ο Marlon Wayans ως George Raveling στο τρέιλερ της νέας ταινίας «Air» των Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον. Και ενώ αυτό μπορεί να ίσχυε το 1984, όλα άλλαξαν μόλις ο Σόνι Βακάρο φλέρταρε τον νεοσύλλεκτο Μάικλ Τζόρνταν για μια αποκλειστική σειρά παπουτσιών.

Πριν από την προβολή της ταινίας που σκηνοθέτησε ο Άφλεκ με 7 εκατομμύρια δολάρια, το Amazon έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο τρέιλερ του φιλμ, το οποίο κάνει πρεμιέρα στις 5 Απριλίου.

Η πολυαναμενόμενη ταινία επικεντρώνεται στη συνεργασία που άλλαξε το παιχνίδι μεταξύ του Μάικλ Τζόρνταν και του τμήματος μπάσκετ της Nike. Αν και η απροσδόκητη συνεργασία τους προκάλεσε ανησυχία και δισταγμό, η Nike έφερε επανάσταση στον κόσμο του αθλητισμού και της σύγχρονης κουλτούρας με την εισαγωγή της μάρκας Air Jordan.

Photo: YouTube

«Αυτή η συγκινητική ιστορία παρακολουθεί το καθοριστικό για την καριέρα ρίσκο μιας αντισυμβατικής ομάδας με τα πάντα να διακυβεύονται, το ασίγαστο όραμα μιας μητέρας που γνωρίζει την αξία του τεράστιου ταλέντου του γιου της και το φαινόμενο του μπάσκετ που θα γινόταν το μεγαλύτερο όλων των εποχών» σύμφωνα με το promo της ταινίας.

Οι συνεργάτες και μακροχρόνιοι φίλοι Άφλεκ και Ντέιμον επανενώνονται ως τα στελέχοι της Nike, ο Σόνι Βακάρο και ο συνιδρυτής της εταιρίας, Φιλ Νάιτ, αντίστοιχα. Το δίδυμο πλαισιώνεται από την Βαϊόλα Ντέιβις ως μητέρα του Μάικλ Τζόρνταν και ένθερμη υποστηρίκτρια, την Ντελόρις Τζόρνταν.

Στο πλευρό τους πρωταγωνιστούν επίσης μεταξύ άλλων οι Τζέισον Μπέιτμαν, Κρις Μασίνα, Μάθιου Μάχερ, Μάρλον Γουέιανς, Κρις Τάκερ και Βαϊόλα Ντέιβις.

Το σενάριο υπογράφει ο Αλεξ Κόνβερι, και σύμφωνα με τη σύνοψη, «αυτή η συγκινητική ιστορία ακολουθεί το στοίχημα που έμελλε να καθορίσει την καριέρα μιας αντισυμβατικής ομάδας, το ασυμβίβαστο όραμα μιας μητέρας που γνωρίζει την αξία του τεράστιου ταλέντου του γιου της και το φαινόμενο του μπάσκετ που θα γινόταν ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών».

Η παραγωγή σηματοδοτεί την επιστροφή του Άφλεκ στη σκηνοθεσία μετά το «Live by Night» του 2016 και το «Argo» του 2012 που κέρδισε το βραβείο καλύτερης ταινίας.

Το «Air» θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Απριλίου σε περισσότερες από 3.000 κινηματογραφικές αίθουσες στις ΗΠΑ, ενώ θα ακολουθήσει η δυνατότητα πρόσβασης μέσω streaming σε περισσότερες από 240 χώρες.

Δείτε το τρέιλερ

*Με στοιχεία από variety.com

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024