Νέο οπαδικό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη – Έστειλαν στο νοσοκομείο 16χρονο οπαδό του Άρη
Τον χτύπησαν στο πρόσωπο, προκαλώντας του αιμορραγία. Δύο από αυτούς κρατούσαν τον φίλο του ακινητοποιημένο για να μην αντιδράσει.
Αιματηρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του thestival.gr, ομάδα τεσσάρων νεαρών προπηλάκισε δύο 16χρονους και τραυμάτισε στο πρόσωπο τον έναν από αυτούς.
Το επεισόδιο σημειώθηκε στις 19:00, στην οδό Καραολή & Δημητρίου, απέναντι από το Δημαρχείο Παύλου Μελά.
Οι τέσσερις δράστες πλησίασαν τους δύο ανήλικους και απομόνωσαν το θύμα της επίθεσης. Τον χτύπησαν στο πρόσωπο, προκαλώντας του αιμορραγία. Δύο από αυτούς κρατούσαν τον φίλο του ακινητοποιημένο για να μην αντιδράσει. Μόλις ολοκλήρωσαν το έργο τους κινήθηκαν προς την οδό Λαγκαδά, όπου τους περίμεναν ακόμη τρία άτομα.
Το θύμα της επίθεσης δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είναι γνωστός οπαδός του Άρη με έντονη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Πρόσθεσε ότι δεν γνώριζε τα άτομα που του επιτέθηκαν. Ο 16χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο με τραύμα στο πρόσωπο από τα χτυπήματα που δέχτηκε. Κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του για νοσηλεία.
Δείτε φωτογραφίες του thestival.gr από το σημείο:
Πηγή: Thestival.gr
- Στη φυλακή οδηγείται η Ελένη Ζαρούλια
- Νεότερα στοιχεία για τον 20χρονο στη Θεσσαλονίκη – Τον μαχαίρωσαν στην πλάτη
- Χιτ – Μπακς 112-105: Δεν έφτανε ο Γιάννης για τα «Ελάφια» (vid)
- Η Ελένη Μενεγάκη βάζει τέλος στις φήμες για την προσωπική της ζωή – «Το θέμα τελειώνει εδώ»
- «Κουίζ Κανίς; Πόσο καλά ξέρεις τους σκύλους;» – Ένα βιβλίο που θα ενισχύσει οικονομικά φιλοζωικά σωματεία
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: «Χοντρό παιχνίδι» με το στενό Μπαμπ ελ-Μαντέμπ – Τι θα συμβεί αν κλείσουν οι «Πύλες των Δακρύων»





