Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπιλ Γκέιτς: Όταν  έλεγε ότι δεν θα αφήσει λεφτά στα παιδιά του - Το σπίτι των 51 εκ. δολαρίων της κόρης του [εικόνες]

Μπιλ Γκέιτς: Όταν έλεγε ότι δεν θα αφήσει λεφτά στα παιδιά του – Το σπίτι των 51 εκ. δολαρίων της κόρης του [εικόνες]

Ο γάμος σαν παραμύθι και η αγορά 500 στρεμμάτων. Τα δίνει όλα για την κόρη του ο Γκέιτς

Ο Μπιλ Γκέιτς, έλεγε κάποτε, ότι δεν πρόκειται να κληρονομήσουν τα παιδιά του την αμύθητη περιουσία που έχει καταφέρει να φτιάξει μέχρι σήμερα.

Μάλιστα ο Μπιλ Γκέιτς το είχε εξηγήσει παλαιότερα ως εξής: «Θέλουμε να πετύχουμε μια ισορροπία, όπου θα έχουν μεν την ελευθερία να κάνουν τα πάντα, όχι όμως να τα λούσουμε με τόσα λεφτά ώστε να μπορούν να μην κάνουν τίποτα».

Την ίδια ώρα η κόρη του Τζένιφερ Γκέιτς, απολαμβάνει τα τελευταία χρόνια μια όχι απλά πλουσιοπάροχη ζωή, αλλά μία ζωή βγαλμένη από παραμύθι.

Τα λεφτά που έχει σπαταλήσει ο πατέρας της Μπιλ Γκέιτς για εκείνη είναι αμύθητα.

Τελευταία αγορά του Μπιλ Γκέιτς, ένα σπίτι αξίας 51 εκατομμυρίων δολαρίων μόνο για τα μάτια της κόρης του Τζένιφερ, όπως αποκάλυψε η New York Post.

Ο παραμυθένιος γάμος

Η Τζένιφερ Γκέιτς η μεγαλύτερη κόρη του Μπιλ Γκέιτς και της πρώην συζύγου του, Μελίντα, παντρεύτηκε τον επί χρόνια σύντροφό της, Ναγιέλ Νάσαρ, το 2021.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην κομητεία Westchester της Νέας Υόρκης, στο ράντσο με άλογα που της αγόρασαν οι γονείς της πριν από μερικά χρόνια. Είναι ένα ακίνητο 124 στρεμμάτων, αξίας 16 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, η λίστα των καλεσμένων έφτανε τους 300.

Η Τζένιφερ διάλεξε νυφικό με την υπογραφή της Vera Wang, ενώ βγαίνοντας από το αρχοντικό της, είχε μαζί της εννέα μικρές παράνυμφους. Ο γάμος, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, κόστισε «τουλάχιστον δύο εκατομμύρια δολάρια».

Το πρώην σπίτι του Λουίς Χάμιλτον

Η Τζένιφερ Γκέιτς λοιπόν αγόρασε ένα ρετιρέ έξι υπνοδωματίων τον περασμένο μήνα από ένα καταπίστευμα με έδρα το Σιάτλ που συνδέεται με τον Μπιλ Γκέιτς, ανέφερε η «New York Post».

Η αξία του είναι 51 εκατομμύρια δολάρια και εκτείνεται σε 826 τετραγωνικά μέτρα, εκ των οποίων τα 315 είναι εξωτερικός χώρος.

Το διαμέρισμα ανήκε προηγουμένως στον Lewis Hamilton και είναι το μεγαλύτερο σε μια πολυκατοικία όπου διαμένουν διάσημες προσωπικότητες. Ο Hamilton το πούλησε το 2021, μετά από τέσσερα χρόνια που το είχε στην κατοχή του, αν και δεν έμεινε ποτέ εκεί.

Το ρετιρέ τριών επιπέδων διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, έξι μπάνια, δύο τουαλέτες, πολλές βεράντες, πισίνα και δύο θέσεις στάθμευσης. Έχει επίσης δικό του ασανσέρ, ενώ ο επάνω όροφος διαθέτει γυάλινα παράθυρα από το δάπεδο ως την οροφή.

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι:

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024