Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ 3-0: Ασταμάτητος ο Ράσφορντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ 3-0: Ασταμάτητος ο Ράσφορντ

Ο σεληνιασμένος Μάρκους Ράσφορντ πέτυχε ακόμη δύο γκολ και οδήγησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε άνετη νίκη με 3-0 επί της Λέστερ. Τα 16 γκολ σε 17 ματς μετά το Μουντιάλ έφτασε ο Άγγλος επιθετικός.

Ακόμα ένα πάρτι για τον Μάρκους Ράσφορντ, ακόμα μία νίκη για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Με τον Άγγλο επιθετικό να σκοράρει δις και να φτάνει τα 16 γκολ σε 17 ματς μετά το Μουντιάλ, οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν με 3-0 της Λέστερ στο «Old Trafford» και πλησίασαν στους πέντε και τρεις βαθμούς από Άρσεναλ και Σίτι αντίστοιχα, με τους Λονδρέζους να έχουν ένα ματς λιγότερο. Ιστορία έγραψε ο Ντε Χέα που κράτησε το μηδέν κι έγινε ο τερματοφύλακας με τα περισσότερα clean sheets στην ιστορία των «κόκκινων διαβόλων».

Οι «αλεπούδες» ήταν αυτές που μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και είχαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο 20λεπτο. Πρωταγωνιστής και στις τρεις περιπτώσεις για τη Λέστερ ήταν ο Ιενάτσο, με τον Ντε Χέα να του λέει «όχι» στις δύο και τον Λίντελοφ να τον κόβει σωτήρια στην άλλη.

Το γκολ τελικά ήρθε για τη Γιουνάιτεντ στο 25′ με ωραίο διαγώνιο σουτ του Ράσφορντ από ασίστ του Μπρούνο. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές στη συνέχεια και «κλείδωσαν» τη νίκη με ακόμα δύο γκολ. Από κάθετη του Φρεντ στο 56′ ο Ράσφορντ πλάσαρε εύστοχα για το 2-0 και το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 61′ ο Σάντσο από νέα ασίστ του Μπρούνο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Λίντελεφ, Σο, Μαρτίνες, Νταλότ, Φρεντ (59’ ΜακΤομινεϊ), Ζάμπιτσερ (81’ Μαϊνού), Μπρούνο Φερνάντες, Βέγκχορστ, Γκαρνάτσο (46’ Σάντσο), Ράσφορντ (69’ Γουάν Μπισάκα).

Λέστερ: Γουόρντ, Καστάιν, Σουτάρ, Φαές, Μεντί (59’ Σουμαρέ), Κρίστενσεν, Μάντισον, Ντιούσμπερι Χολ (59’ Τίλεμανς), Μπαρνς, Τετέ (75’ Πρατ), Ιεανάτσο (75’ Βάρντι).

Sports in

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Γράψαμε ιστορία» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού εξέφρασε τη χαρά του και την περηφάνια του για την κατάκτηση του Youth League από την Κ19 του πειραϊκού συλλόγου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024