Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Survivor All Star spoiler: Έρχεται η απόλυτη ανατροπή - Τα πάνω κάτω με την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Survivor All Star spoiler: Έρχεται η απόλυτη ανατροπή – Τα πάνω κάτω με την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Χαμός στον στίβο μάχης!

Απόψε στις 21:00 το Survivor All Star επιστρέφει και πρόκειται να είναι ανατρεπτικό. Η νέα εβδομάδα ξεκινά με νέες αφίξεις στον Άγιο Δομίνικο, που θα ανάψουν «φωτιές».

Πώς θα τους υποδεχτούν οι παλιοί και πώς θα ενεργήσουν οι δυο υποομάδες των Μπλε και των Κόκκινων; Θα τους προσεγγίσουν για να τους πάρουν με το μέρος τους;

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, στους Διάσημους θα προστεθούν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Ελευθερία Ελευθερίου και η Χριστίνα Κεφαλά και στους Μαχητές θα μπουν οι Νικόλας Αγόρου, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και Τζο Μαριδάκη.

Μάλιστα, ιδιαίτερο είναι το ενδιαφέρον για την είσοδο της Ελευθερίας Ελευθερίου, καθώς η τραγουδίστρια θα συναντήσει για πρώτη φορά τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, με τον οποίο είχε σχέση πριν αυτός μπει στο παιχνίδι. Ωστόσο, τα πλάνα με την Καρολίνα έχουν φέρει οριστική ρήξη στο ειδύλλιό τους.

Επίσης, ο πρώτος αγώνας ασυλίας και επάθλου φαγητού φέρνει στο στίβο μάχης δυο ομάδες έτοιμες να τα δώσουν όλα για την νίκη. Ποια ομάδα θα οδηγηθεί στο συμβούλιο για να ψηφίσει τον επόμενο παίκτης προς αποχώρηση;

Σύμφωνα με τα spoilers, στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star την πρώτη ασυλία της εβδομάδας κερδίζουν οι Μαχητές. Έτσι οι Διάσημοι θα κληθούν να βγάλουν στον τάκο έναν συμπαίκτη τους.

Δείτε τοπ τρέιλερ

Sports in

Καρεμπέ: «Δύο στα δύο! Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τους τελικούς Champions League και Conference, όπου μετέχουν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024