Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O «σύζυγος τρόπαιο» Nick Davis - Στέλνει τις 3 γυναίκες του για δουλειά και μένει σπίτι

O «σύζυγος τρόπαιο» Nick Davis – Στέλνει τις 3 γυναίκες του για δουλειά και μένει σπίτι

Η οικογένεια του Nick Davis έχει βρει τον δικό της τρόπο να απολαμβάνει τη ζωή.

O Nick Davis αυτοαποκαλείται «σύζυγος τρόπαιο» και αποκαλύπτει ότι όχι μόνο έχει τρεις συζύγους που εργάζονται, αλλά και πως εκείνος κάθεται σπίτι.

Συγκρίνοντας τον ρόλο του σε μια polyamorous οικογένεια με αυτόν σε μια σκακιέρα, ο Nick Davis από τις ΗΠΑ, πατέρας δύο παιδιών, λέει ότι δεν έχει δουλειά. «Ο βασιλιάς δεν κυκλοφορεί πολύ», ενώ οι βασίλισσες έχουν όλη τη δύναμη.

Εν τω μεταξύ, οι τρεις σύζυγοί του – April, Danielle και Jennifer – έχουν, όλες, δουλειές πλήρους απασχόλησης.

Ήταν πριν από 15 χρόνια που ο Nick γνώρισε την πρώτη του σύζυγο April στο πανεπιστήμιο. Αφού πέρασαν εννιά χρόνια, «καλωσόρισαν» στον γάμο τους την Jennifer.

Αν και μπορεί να ακούγεται ασυνήθιστο, η 38χρονη April λέει ότι είναι χαρούμενη που υπάρχουν και άλλες γυναίκες στη σχέση για να καλύπτουν τις «ανάγκες» του Nick.

«Ο Nick έχει πολλά να χειριστεί. Με πολλούς τρόπους… Ο Nick έχει πολλά να χειριστεί στο κρεβάτι», δήλωσε στο Seeking Sister Wife πρόγραμμα του TLC. «Ο Nick έχει πολλά να χειριστεί σε σχέση με την προσωπικότητά του. Είναι ωραίο να μπορείς να έχεις βοήθεια».

Η polyamorous οικογένεια του Nick Davis

Στην πραγματικότητα, ήταν η April εκείνη που γνώρισε τον 39χρονο σύζυγό της στην 25χρονη Jennifer. Η Jennifer ήταν τότε 19 ετών. Η Aprile θεωρούσε ότι θα ταιριάξει με την οικογένειά τους.

«Κατάλαβα ότι ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, είχε πολύ μυαλό και ήξερα ότι ο Nick θα την έβρισκε ελκυστική», μοιράστηκε η April.

Ο Nick εξήγησε ότι του αρέσει να κοιμάται ανάμεσα στις συζύγους του το βράδυ. Οι ερωτικές όμως συνευρέσεις γίνονται πάντα σε διαφορετικές περιοχές του σπιτιού με την κάθε σύζυγο.

Όταν η πολυσυντροφική οικογένεια εμφανίστηκε στο Seeking Sister Wife πέρυσι, καλωσόρισαν και την 22χρονη Danielle στην οικογένειά τους.

Στη γαμήλια τελετή, με τις άλλες δύο συζύγους του δίπλα του, ο Nick είπε ότι «ζούσε το όνειρο», ενώ αντάλλασσε όρκους αιώνιας αγάπης με την 22χρονη.

«Το να έχω τρεις συζύγους, γνωρίζοντας ότι όλοι έχουμε εδραιώσει αυτή την ένωσή μας, είναι απλά απίστευτο. Απλώς νιώθω σαν να ζω ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά σύμφωνα με τη New York Post.

«Ειλικρινά δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσα να είμαι τόσο ευτυχισμένη. Δεν πίστευα ότι υπήρχε τέτοια ευτυχία μέχρι που βρήκα μια αγάπη σαν αυτή», ανέφερε από την πλευρά της η Danielle.

Και τώρα η οικογένεια Davis έχει μεγαλώσει ακόμη περισσότερο. H Jennifer έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί μαζί, τη Vera, τον περασμένο Ιούνιο. Ο Nick έχει επίσης έναν μεγαλύτερο έφηβο γιο από προηγούμενη σχέση.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024