Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Το τέλος μιας σχέσης είναι σαν ένας μικρός θάνατος»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Το τέλος μιας σχέσης είναι σαν ένας μικρός θάνατος»

Κάνει συμβιβασμούς στις σχέσεις του ο παρουσιαστής;

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος, Δημήτρης Ουγγαρέζος, βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Κυριακής (19/2) στο «Όλα για τη Ζωή μας» και μίλησε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για τον συμβιβασμό στις σχέσεις του και τις υποχωρήσεις που έχει κάνει.

Όπως ανέφερε, υπάρχουν ζευγάρια που θέλουν να χωρίσουν αλλά δεν έχουν τα «κότσια» να το παραδεχτούν ακόμα και πέντε χρόνια μετά.

«Για μένα συμβιβασμός είναι…»

«Είμαι ρεαλιστής. Κάνω συμβιβασμούς αλλά ανάλογα με τη συνθήκη. Προσαρμόζεσαι μέχρι εκεί που μπορείς. Όλοι συμβιβαζόμαστε μέχρι τα όρια μας είτε αυτά είναι ηθικά είτε είναι αντοχών. Έτσι, είμαι και εγώ. Για μένα συμβιβασμός είναι δύο βήματα μπροστά και ένα βήμα πίσω. Υπάρχει όμως, όριο. Μέχρι εκεί που αντέχει ο καθένας», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Και πρόσθεσε: «Ο συμβιβασμός στη δουλειά είναι διαφορετικός από τις σχέσεις. Στη δουλειά υπάρχει μια συγκεκριμένη συνθήκη, υπάρχει αμοιβή. Αμείβεσαι για συγκεκριμένες υπηρεσίες που προσφέρεις. Στη σχέση δεν ισχύει αυτό».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε επίσης, πως υπήρξαν πολλές φορές που έκανε υποχωρήσεις, οι οποίες στο τέλος του βγήκαν σε καλό.

«Αυτό που κερδίζω είναι να μην τα παρατήσω εξαρχής, διότι τότε δεν θα είχα ούτε τις καλές στιγμές που αποκόμισα από την εκάστοτε σχέση. Το τέλος μιας σχέσης είναι σαν ένας μικρός θάνατος. Εγώ κάνω πάρα πολλούς συμβιβασμούς και μετά απασφαλίζω και αυτό μπορεί και να μην είναι καλό, διότι συσσωρεύονται πράγματα, τα οποία μπορεί να μην είναι σημαντικά εκείνη τη χρονική στιγμή».

Τέλος, τόνισε πως κάποτε είχε σχέση που είχε αλλάξει τα ‘’θέλω’’ τους και αφού το συζητήσαν και είδαν πως δεν είναι στην ίδια κατεύθυνση, τη τελείωσαν.

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024