Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελαιοτριβείο μετατρέπεται σε πολυχώρο Πολιτισμού στην Νότια Κυνουρία

Ελαιοτριβείο μετατρέπεται σε πολυχώρο Πολιτισμού στην Νότια Κυνουρία

Ξεκινάνε οι εργασίες μετατροπής του παλαιού ελαιοτριβείου Τυρού, στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας σε πολυχώρο Πολιτισμού, με σκοπό το παραθαλάσσιο τουριστικό θέρετρο να προσελκύει επισκέπτες όλο το χρόνο.

Υπογράφηκε η σύμβαση ανάθεσης κατασκευής του έργου: «Αποκατάσταση κτιρίου παλαιού ελαιοτριβείου Τυρού και μετατροπή του σε κέντρο πολιτιστικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων»προϋπολογισμού  1.169.354,84 € Ευρώ (πλέον Φ.Π.Α. 24 %) στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «Κέντρο αθλητικών, πολιτιστικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων Τυρού, Δήμου Νότιας Κυνουρίας», στο  Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020», συγχρηματοδοτούμενο από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

To έργο αφορά την Αποκατάσταση του κτιρίου του παλαιού Ελαιοτριβείου Τυρού του Δήμου Νότιας Κυνουρίας και την Μετατροπή του σε Κέντρο Πολιτιστικών και Ψυχαγωγικών Δραστηριοτήτων

Πηγή μακέτας έργου: Δήμος Νότιας Κυνουρίας

Με την κατάλληλη εσωτερική και εξωτερική διαμόρφωση του κτιρίου και την εφαρμογή της νέας του χρήσης ως εστία αθλητικής, πολιτιστικής, τουριστικής αλλά και ψυχαγωγικής δραστηριότητας, στόχος είναι να επιτευχθεί η λειτουργική επανένταξή του στον ιστό της πόλης, συμβάλλοντας άμεσα και έμμεσα στην οικονομική και κοινωνική αναζωογόνηση της περιοχής.

Με την ολοκλήρωση του έργου θα υπάρχει η δυνατότητα στην παραθαλάσσια κωμόπολη του Δήμου Νότιας Κυνουρίας να μπορεί να φιλοξενήσει ή να διοργανώσει διάφορα πολιτιστικά γεγονότα και τους χειμερινούς μήνες  παρατείνοντας την τουριστική περίοδο που σήμερα περιορίζεται τους θερινούς μήνες.

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024