Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εγκαίνια Πολιτιστικού Κέντρου Κιβερίου

Εγκαίνια Πολιτιστικού Κέντρου Κιβερίου

Εγκαινιάστηκε ο πολυχώρος πολιτισμού Κιβερίου. που από εδώ και πέρα θα αποτελεί εστία πολιτιστικής προαγωγής της ιστορίας της περιοχής.

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Πολιτιστικού Κέντρου Κιβερίου παρουσία μεταξύ άλλων,του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ.κ. Νεκταρίου.

Τα εγκαίνια ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης με τον τοπικό κλήρο ενώ ο σημαντικός σκηνοθέτης και ηθοποιός του Θεάτρου Τάκης Τσαρσιταλίδης παρουσίασε το μονόπρακτο έργο «Οι βλαβερές συνέπειες του καπνού» του Άντον Τσέχωφ.

Παράλληλα λειτούργησε και έκθεση φωτογραφίας με επιλεγμένες εικόνες της ιστορίας του κτιρίου και με θέμα το Κιβέρι.

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών πραγματοποίησε την ανακαίνιση του υφιστάμενου κτιρίου με προϋπολογισμό που ξεπέρασε τις 60.000 ευρώ. Κατασκευάστηκε νέο δάπεδο και μπαζώθηκε το παλιό κατεστραμμένο υπόγειο.Με σεβασμό στο χαρακτήρα του κτιρίου αντικαταστάθηκαν τα παλιά κουφώματα με νέα ξύλινα, ενώ επιδιορθώθηκε η στέγη, συντηρήθηκαν οι τουαλέτες, εξοπλίστηκε.ο χώρος με ήχο και τα απαραίτητα φωτιστικά καθώς τοποθετήθηκε προτζέκτορας και μεγάλη οθόνη για την προβολή ταινιών και ντοκιμαντέρ.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος στην σύντομη ομιλία του ανέφερε: «Καταφέραμε με ουσιαστικές παρεμβάσεις να δώσουμε ζωή σε ένα ιστορικό κτίριο του Κιβερίου στο οποίο όλοι σας έχετε αναμνήσεις. Χαίρομαι κάθε φορά που παραδίδουμε έργα τα οποία προωθούν τον πολιτισμό, ενώνουν την τοπική κοινωνία και δημιουργούν αναμνήσεις σε παιδιά και εφήβους. Εύχομαι να το χαρείτε και το πολιτιστικό του πρόγραμμα να είναι πάντοτε γεμάτο.»

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024