Κρίσιμες και καθοριστικές για την ζωή ενός 26χρονου αναμένονται οι επόμενες ώρες, αφού ο νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην Κοζάνη, μαζί με τον πατέρα του.
Το αυτοκίνητό τους έφυγε από τον δρόμο και κατέληξε με μεγάλη ταχύτητα σε δέντρο. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, με τους διασώστες να απεγκλωβίζουν τα δύο άτομα. Ο γιος είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά και οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να διασωληνωθεί.
Πώς συνέβη το ατύχημα
Σύμφωνα με πληροφορίες από το kozan.gr, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα, γύρω στις 04:00 το πρωί, 2-3 χλμ, περίπου, πριν από την Αιανή στην Kοζάνη, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, πατέρας και γιος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο.
Από το τροχαίο τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, κυρίως στο θώρακα, ο 26χρονος ο οποίος και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, ενώ ο πατέρας του είναι καλά στην υγεία του.
Εκεί οι γιατροί έδωσαν μάχη να τον σταθεροποιήσουν και στη συνέχεια τον διασωλήνωσαν ώστε να διακομισθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Γεννηματάς», όπως κι έγινε.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων