Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπρους Γουίλις: Με κασκαντέρ και ακουστικά στα γυρίσματα των τελευταίων ταινιών

Μπρους Γουίλις: Με κασκαντέρ και ακουστικά στα γυρίσματα των τελευταίων ταινιών

«Κάποιος του έδινε μια ατάκα και δεν καταλάβαινε τι σήμαινε. Ήταν απλά μια μαριονέτα», αποκαλύπτουν συνεργάτες του

Ο δημοφιλής ηθοποιός, Μπρους Γουίλις, πάσχει από μετωποκροταφική άνοια, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του. Στα 67 του χρόνια ο σταρ του Χόλυγουντ αντιμετωπίζει προβλήματα στην επικοινωνία ενώ από την άνοιξη του 2022 έχει διαγνωστεί με αφασία.

Τα θέματα που αντιμετωπίζει με την υγεία του μπορεί να έχουν γίνει γνωστά τον τελευταίο χρόνο, ωστόσο ο Μπρους Γουίλις φαίνεται πως ήδη από το 2020 δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στα γυρίσματα των ταινιών.

Οι αποκαλύψεις για όσα διαδραματίζονταν στα πλατό τα προηγούμενα τρία χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων ο ηθοποιός γύρισε 22 ταινίες, συγκλονίζουν.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, ο Γουίλις πυροβόλησε κατά λάθος στη διάρκεια γυρισμάτων, ενώ κάποιες φορές χρειαζόταν κάποιον να του διαβάζει τις ατάκες του μέσω ακουστικού. Επίσης, φρόντιζε τα γυρίσματα να διαρκούν το πολύ δύο ημέρες, καθώς κατάστασή του επιδεινωνόταν διαρκώς.

Hard Kill: Πυροβόλησε κατά λάθος δύο φορές (2020)

Πηγαίνοντας πίσω στο 2020, ο Μπρους Γουίλις πυροβόλησε κατά λάθος με ένα άσφαιρο όπλο στα γυρίσματα της ταινίας Hard Kill, στην οποία εμφανίζεται για μόλις επτά λεπτά. Οι σκηνοθέτες τότε άρχισαν να υποψιάζονται ότι κάτι δεν πάει καλά.

Η ηθοποιός Λάλα Κεντ υποδύονταν την κόρη του και σε μια σκηνή ο Γιουίλις έπρεπε να επέμβει και να την προστατεύσει από τους κακοποιούς. Πριν πυροβολήσει με το όπλο είχε να πει μία ατάκα, όμως τη προσπέρασε και άνοιξε πυρ. «Επειδή είχα την πλάτη μου σε αυτόν, δεν είχα επίγνωση του τι συνέβαινε πίσω μου. Αλλά την πρώτη φορά, ήταν σαν, ‘Δεν τρέχει τίποτα, ας το ξανακάνουμε», περιγράφει η Κεντ. Όταν εκείνη ζήτησε από τον σκηνοθέτη να του υπενθυμίσει ότι πρέπει να πει την ατάκα του πριν πυροβολήσει, συνέβη το ίδιο.

American Siege: Φόρεσε ακουστικό (2020)

Την ίδια χρονιά, ο Μπρους Γουίλις έπαιξε και στην ταινία American Siege και απεικονίστηκε να φοράει ακουστικό προκειμένου κάποιος να του υπενθυμίζει τις ατάκες του. Ο συμπρωταγωνιστής του στο, Rob Gough, σχολίασε σχετικά: «Ο τύπος είναι ένας θρύλος και τόσο εμβληματικός. Ακόμα και χωρίς αυτή την πληροφορία για τη διάγνωσή του, και μόνο το να βρίσκομαι στο πλατό με τον τύπο ήταν τόσο αξέχαστο και τόσο εκπληκτικό για μένα. Και στη συνέχεια, μαθαίνοντας για την κατάστασή του και ότι αυτή θα ήταν μια από τις τελευταίες του ταινίες, είναι μεγάλη τιμή και ευλογία που μπόρεσα να δουλέψω μαζί του και να μάθω από αυτόν».

Out of Death: Κόψιμο ρόλου και κασκαντέρ (2021)

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του Out of Death, ο σκηνοθέτης Mike Burns έστειλε email στον σεναριογράφο ζητώντας του να μικρύνει τον ρόλο του Μπρους Γουίλις και οι ατάκες του να είναι σύντομες. Ωστόσο, δεν εξήγησε τον λόγο. Μάλιστα, σύμφωνα με τους LA Times, ο ηθοποιός πληρώθηκε 2 εκατομμύρια δολάρια για τις δύο ημέρες που συμμετείχε στα γυρίσματα και φορούσε ακουστικό, αφού αδυνατούσε να θυμάται τα λόγια του. Επίσης, οι σκηνές δράσης και τα μέρη που χρειάζονταν χορογραφία, εκτελούνταν από έναν κασκαντέρ αντί για τον ίδιο.

White Elephant: Έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε (2022)

Το 2022, που ήταν και η τελευταία του χρονιά στα κινηματογραφικά πλατό, προσπαθούσε για το καλύτερο, όμως συμπεριφερόταν σαν χαμένος. «Έδειχνε τόσο χαμένος και έλεγε: «Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ». Πάντα προσπαθούσε να κάνει το καλύτερο δυνατό. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους όλων των εποχών, και έχω τον απόλυτο θαυμασμό και σεβασμό για το έργο του, αλλά ήταν καιρός να αποσυρθεί», τόνισε η υπεύθυνη παραγωγής του White Elephant, Terri Martin, μιλώντας στους Times.

Επίσης, ένα από τα μέλη του συνεργείου, αποκάλυψε ότι στόχος τους ήταν πώς να μην κάνουν τον Μπρους να φαίνεται χάλια: «Ήταν λιγότερο ενοχλητικό και περισσότερο σαν: Πώς θα κάνουμε τον Μπρους να μην φαίνεται άσχημα; Κάποιος του έδινε μια ατάκα και δεν καταλάβαινε τι σήμαινε. Ήταν απλά μια μαριονέτα».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024