Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανδρέας Μικρούτσικος: Έχω έτοιμο τάφο στο Α’ Νεκροταφείο της Πάτρας

Ανδρέας Μικρούτσικος: Έχω έτοιμο τάφο στο Α’ Νεκροταφείο της Πάτρας

«Είμαι ζωντανός»

Το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέρθηκαν στις λεπτομέρειες για το μνημόσυνο των 40 ημερών του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Ωστόσο, μια ερώτηση της παρουσιάστριας έβαλε φωτιά. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια ερώτηση σε όλους τους συνεργάτες της και… ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδωσε μια απάντηση που δεν περίμενε κανείς!

Η ερώτηση της παρουσιάστριας του Alpha, ήταν εάν κάποιος διαθέτει κάποιον οικογενειακό τάφο και ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε θετικά και είπε τον λόγο που πήρε αυτή την απόφαση.

Η αποκάλυψη του Μικρούτσικου για τον οικογενειακό του τάφο

«Εγώ έχω στο Α’ Νεκροταφείο της Πάτρας. Είναι οι παππούδες κι είναι Μικρούτσικοι. Επειδή έχει από κάτω οστεοφυλάκιο, είναι διώροφο και πας με σκαλίτσες επάνω. Όποτε πήγαινα, έλεγα ότι θα έχω τον Πατραϊκό από κάτω. Μακάρι ως νεκρός» είπε αρχικά.

«Με το τοπίο που θα έχω -όχι ότι θα βλέπω, σαν εικόνα- είναι καταπληκτικός ο χώρος. Τα νεκροταφεία δεν μου είναι τόσο οικεία, αλλά ούτε τόσο τρομακτικά γιατί είναι το αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Εκεί θα καταλήξουμε» συμπλήρωσε.

«Το θέμα είναι ότι εγώ είμαι Ανδρέας Στεργίου Μικρούτσικος. Επειδή ο θείος μου ο Ανδρέας, που είχε πεθάνει ο μπαμπάς του, είναι Ανδρέας Στεργίου Μικρούτσικος, έχω δει τον τάφο μου με ονοματεπώνυμο και πατρός. Δηλαδή βλέπω Ανδρέας Στεργίου Μικρούτσικος. Την ώρα που το βλέπω, λέω καλά κρατεί η ιστορία, είμαι ζωντανός» κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος κι όλοι στο πλατό ξέσπασαν σε γέλια.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024