Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μίλτος Τεντόγλου και το «απαγορευμένο» εσώρουχο - Η επική ανάρτηση του Καραλή

Ο Μίλτος Τεντόγλου και το «απαγορευμένο» εσώρουχο – Η επική ανάρτηση του Καραλή

Ο Μίλτος Τεντόγλου θα μας τρελάνει όλους με τις επιδόσεις του και μας έχει όλους στο πλευρό του.

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι από τους αθλητές που μας έχουν χαρίσει απλόχερα μεγάλες στιγμές. Οι απίστευτες επιδόσεις του, ο χαρακτήρας του, το ανεπανάληπτο στιλ του.

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η ακύρωση της μεγάλης του επίδοσης (8,40 μ.) στο Τορούν, λόγω του χρώματος των παπουτσιών του, ο χρυσός μας Ολυμπιονίκης απάντησε με τον καλύτερο τρόπο στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου.

Έκανε ακόμα μεγαλύτερο ρεκόρ, με τον κόσμο να παραμιλά για τον σπουδαίο αθλητή. Και φυσικά να στέκεται όπως πάντα στο πλευρό του. Ο Μίλτος Τεντόγλου με το άλμα του στα 8,41 μ. έβαλε φωτιά στα social media, δίνοντας την καλύτερη απάντηση στη World Athletics. Είχαν ακυρώσει την προ ημερών κορυφαία επίδοση που πέτυχε λόγω των παπουτσιών του.

Ο Μίλτος Τεντόγλου βάζει φωτιά στα social media

Γνωστός και ο ίδιος για το χιούμορ και την άνεσή του, το απίστευτο περιστατικό έδωσε τροφή για επικό τρολάρισμα στα social media. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Εμμανουήλ Καραλή να δώσει συνέχεια σε όσα έγιναν και έβαλαν φωτιά στα social media.

Ο πρωταθλητής του επί κοντώ με ανάρτησή του στο Twitter αποκάλυψε έναν ακόμα κίνδυνο να ακυρωθεί και πάλι η κορυφαία επίδοση του Μίλτου Τεντόγλου. Όχι δεν είναι τα παπούτσια, αλλά το εσώρουχό του.

«Έχω πληροφορίες ότι ο #Tentoglou φορούσε αυτό το απαγορευμένο εσώρουχο, οπότε δυστυχώς το WL του ακυρώνεται ξανά», έγραψε με χιούμορ ο Εμμανουήλ Καραλής.

Ήταν λίγες ώρες νωρίτερα που είχε γίνει viral το επικό σχόλιο του Γιάννη Σπαλιάρα. Ο Μίλτος Τεντόγλου εξέφραζε τη δυσαρέσκειά του. Κάτω όμως από την ανάρτησή του στο instagram ξεχώρισε ένα σχόλιο. Το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός σχολίασε την ανάρτηση του πρωταθλητή για την ακύρωση της επίδοσής του με ένα επικό σχόλιο.

«Στο είχα πει Μίλτο παιδί μου… βγάζουμε ρούχα και παπούτσια πριν πηδήξουμε… πήγαινε τώρα θυμωμένος να τους …». Ε λίγο αργότερα θα έκανε ένα ακόμα μεγαλύτερο ρεκόρ ο Μίλτος Τεντόγλου, με τους χρήστες των social media να παραμιλούν για το ταλέντο του.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024