Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καλλιτέχνες: Συνεχίζουμε δυναμικά τις κινητοποιήσεις, όπως έχουμε προαναγγείλει

Καλλιτέχνες: Συνεχίζουμε δυναμικά τις κινητοποιήσεις, όπως έχουμε προαναγγείλει

Ο καλλιτεχνικός κόσμος φαίνεται να μην έμεινε ικανοποιημένος από τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και δηλώνει συνέχεια στις προαναγγελθείσες δράσεις.

Εν αναμονή της νομοθετικής πρότασης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη βρίσκονται οι καλλιτέχνες, οι οποίοι συναντήθηκαν μαζί του σήμερα Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023 στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στη συνάντηση, η οποία είχε διάρκεια περισσότερο των 2 ωρών συζητήθηκαν διεξοδικά τα αιτήματα των καλλιτεχνών. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες αντιδράσεις τους οι δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκης δεν φαίνεται να τους καλύπτουν.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος Κωνσταντίνος Κεχαγιόγλου δήλωσε:

«Καταθέσαμε το σύνολο των αιτημάτων μας, για τα οποία ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι θα φέρει νομοθετική ρύθμιση το περιεχόμενο της οποίας συναλικά οι συλλογικοί φορείς θα εξετάσουμε και θα αποφασίσουμε αν μας καλύπτει. Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις μας μέχρι να υπάρξουν έμπρακτες αποφάσεις. Έχουμε προκηρύξει απεργία για την Παρασκευή.»

Ο γενικός γραμματέας του ΣΕΗ Άρης Λάσκος τόνισε:

«Η πρώτη ώρα της διαπραγμάτευσης ήταν δύσκολη. Μιλούσαν για παρεξήγηση. Από τη δεύτερη έγιναν πιεστικότερα τα πράγματα. Δεσμεύτηκε ο πρωθυπουργός ότι θα καταθέσει ωε το τέλος της εβδομάδας νομοθετική ρύθμιση για ΤΕ και όλα τα αιτήματα μας.

Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις μας και τις δράσεις μας μέχρι να δούμε αν μας καλύπτει η ρύθμιση, δηλαδή μέχρι και να δούμε τι θα γράφει ακριβώς. Συνεχίζουμε και επαγρυπνούμε. Βγάζουμε όσα μπορούμε περισσότερα ψηφίσματα συμπαράστασης στον αγώνα μας.»

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024