Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Δάντης: Βυθίστηκε σε αυτοσχέδια τάφρο και χτύπησε στα πλευρά του

Χρήστος Δάντης: Βυθίστηκε σε αυτοσχέδια τάφρο και χτύπησε στα πλευρά του

Η εμφάνιση του τραγουδιστή αναβλήθηκε

Ένα ατύχημα, που ανησύχησε τα αγαπημένα του πρόσωπα και τους θαυμαστές του, είχε ο Χρήστος Δάντης τις προηγούμενες ώρας.

Ο τραγουδιστής βυθίστηκε σε μια αυτοσχέδια τάφρο και χτύπησε στα πλευρά του, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να ακυρώσει την εμφάνισή του σε γνωστό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη.

Την αποκάλυψη για το ατύχημα έκανε γνωστή μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram η σύντροφός του, Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Η πρώην παίκτρια του Survivor έγραψε συγκεκριμένα: «Εκ μέρους του συντρόφου μου, Χρήστου Δάντη, ζητούμε συγγνώμη που αναβάλλεται η σημερινή του εμφάνιση λόγω ενός ατυχήματος καθώς βυθίστηκε σε μια αυτοσχέδια τάφρο και χτύπησε στα πλευρά του και όπως φαίνεται δε μπορεί να συνεχίσει μέχρι να αποφανθεί κάποιος ειδικός. Ευχαριστεί για την κατανόηση και ζητά συγγνώμη».

Η ανάρτησή της

Στη συνέχεια, η Ασημίνα Χατζηανδρέου δημοσίευσε ακόμη μια φωτογραφία, στην οποία τη βλέπουμε να κρατά το χέρι του Χρήστου Δάντη. «Πιστεύω στη δύναμή σου. Όλα καλά θα πάνε. Είμαι δίπλα σου», έγραψε χαρακτηριστικά εκφράζοντας τη στήριξή της.

Λίγες ώρες πριν, η νεαρή είχε ευχηθεί στον Χρήστο Δάντη για την ημέρα του Άγιου Βαλεντίνου. Δημοσίευσε μία φωτογραφία της από τον Άγιο Δομίνικο, όπου είχε γράψει σε ένα χαρτί στο συμβούλιο του νησιού το όνομα του και πόζαρε χαμογελαστή στον φακό.

«Μέρα που είναι σε ψηφίζω, γιατί δε σταμάτησες ποτέ να λες τα πράγματα, όπως είναι. Σε ευχαριστώ για όλα όσα έχεις κάνει για εμένα και για τα μελλοντικά», σημείωσε στην ανάρτηση της.

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024