Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γκαλτιέ: «Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αγωνιστεί ο Εμπαπέ»

Γκαλτιέ: «Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αγωνιστεί ο Εμπαπέ»

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Κιλιάν Εμπαπέ και τόνισε πως ο Γάλλος είναι στην αποστολή για να αγωνιστεί κόντρα στην Μπάγερν αλλά αυτό ακόμα δεν είναι βέβαιο.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν για τον πρώτο αγώνα στη φάση των «16» του Champions League εναντίον της Μπάγερν Μονάχου στο «Parc des Princes», αφού συμμετείχε στις δύο τελευταίες προπονήσεις των Παριζιάνων.

Ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες λόγω τραυματισμού του οπίσθιου μηριαίου που υπέστη την 1η Φεβρουαρίου, προπονήθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του την Κυριακή και τη Δευτέρα. Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ, είπε το Σάββατο είπε ότι θα έπαιρνε «μηδενικό ρίσκο» με τον Εμπαπέ.

«Ο Κιλιάν προπονήθηκε με την ομάδα και χθες και σήμερα. Είμαστε πολύ τυχεροί με τους γιατρούς μας, που κατάφεραν να περιποιηθούν τον τραυματισμό του τόσο σύντομα, αλλά ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο.

Θα μιλήσω αύριο πρωί με τον ποδοσφαιριστή και τότε θα γνωρίζουμε περισσότερα. Κάνουμε ότι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι ο Κιλιάν θα μπορεί να αγωνιστεί αύριο. Εάν θα βρίσκεται στην αποστολή θα είναι για να παίξει και όχι για να τρομάξει την Μπάγερν Μονάχου».

Για την κριτική που δέχεται:

«Προφανώς όταν βρίσκεσαι στην Παρί και χάνεις δύο συνεχόμενα παιχνίδια, θα αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις όπως αυτή. Γνωρίζω την πίεση αλλά αυτό είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου».

Για το εάν θεωρεί φαβορί την Μπάγερν Μονάχου:

«Είναι ένα ζευγάρι 50-50. Η Μπάγερν διανύει επίσης δύσκολη περίοδο μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Τελευταία έχουν ξαναβρεί τη φόρμα τους αλλά εμείς κοιτάζουμε την ομάδα μας».

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024