
Συγκλονίζει ο Κανός: «Σε αγαπώ μαμά, θα συνεχίσω να παλεύω για εσένα»
Ο Σέρτζι Κανός προχώρησε σε ένα άκρως συγκινητικό ποστάρισμα στα social media.
Ράγισαν καρδιές στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (13/2), με τον Σέρτζι Κανός να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα, αφιερώνοντας το γκολ του στη μητέρα του που απεβίωσε πριν από λίγες μέρες.
Η στιγμή ήταν κάτι παραπάνω από συγκλονιστική, με τον Ισπανό άσο του Ολυμπιακού να προχωράει και σε μια συγκινητική ανάρτηση στα social media.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κανός για τη μητέρα του:
«Σ’ αγαπώ μαμά μου.
Είμαι ενθουσιασμένος που το γράφω αυτό, τόσο σύντομα, αλλά ήθελα να αφιερώσω μερικά λόγια σε όλους εκείνους που ήταν μαζί μου αυτή τη δύσκολη εβδομάδα. Με ένα κείμενο, ένα τηλεφώνημα, ή με μία αγκαλιά. Το νιώσαμε πολύ όλη η οικογένειά μου.
Νιώθω απίστευτα χαρούμενος που ένιωσα ότι η μητέρα μου μας μετέδωσε το ίδιο πράγμα. Ευτυχία. Και έτσι πρέπει να συνεχίσω γιατί δεν είμαι λυπημένος, απλά θα μου λείψεις τόσο πολύ μαμά. Θα συνεχίσω να παλεύω με ένα χαμόγελο για εσένα.
Σ’ αγαπάω τόσο πολύ!»
- Διατροφή: Οι επτά τροφές που κάνουν τη διαφορά (μετά τα 60)
- Καιρός: Αίθριος την Κυριακή με λίγες νεφώσεις και κατά τόπους βροχές – Ανεβαίνει η θερμοκρασία από βδομάδα
- Μαρσέλ Ντυσάν: Ο πιο επιδραστικός καλλιτέχνης του 20ού αιώνα;
- Τέσσερις «κανόνες» για να αποφύγουμε το burnout
- Γιατί η ΕΕ βάζει φρένο στην πρόσβαση ανηλίκων στα social media – Το ρεκόρ χρήσης στην Ελλάδα
- Μήπως ο μόκα λάτε καραμέλα σου καταστρέφει την κοινωνία; Ο καφές σου λέει πολλά για την εποχή που ζούμε




