Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σία Αναγνωστοπούλου: «Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να μην επιχειρήσει, για άλλη μια φορά, να εξαπατήσει τους καλλιτέχνες»

Σία Αναγνωστοπούλου: «Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να μην επιχειρήσει, για άλλη μια φορά, να εξαπατήσει τους καλλιτέχνες»

Πώς συνεχίζουν οι ηθοποιοί τις κινητοποιήσεις τους

«Έπειτα από δύο μήνες κινητοποιήσεων των καλλιτεχνών, ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε τελικά να συνομιλήσει μαζί τους. Συνομιλία που έχει ήδη υπονομευτεί από τον κ. Βορίδη χθες στη Βουλή», υπογραμμίζει σε μαγνητοσκοπημένη δήλωσή της η τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σία Αναγνωστοπούλου.

«Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να μην επιχειρήσει, για άλλη μια φορά, να τους εξαπατήσει», σημειώνει και τονίζει: «Δύο πράγματα μόνο οφείλει να κάνει: να αποσύρει τις καλλιτεχνικές ειδικότητες από το Προεδρικό Διάταγμα και να ζητήσει συγγνώμη για τη λάσπη που ρίχνει η κυβέρνησή του τόσους μήνες στους καλλιτέχνες».

Πώς συνεχίζουν οι ηθοποιοί

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας το πρωί της Τρίτης έκανε σχετική ανάρτηση στην οποία έγραφε:

«Αργά την νύχτα τελείωσε η νέα μεγάλη μας γενική Συνέλευση του ΣΕΗ που θύμισε παλιές εποχές που όλος ο κλάδος συμμετείχε με πάθος για την επίλυση των προβλημάτων του και την διεκδίκηση των δικαιωμάτων του. Με σύμπνοια και μετά από 5 ώρες προβληματισμούς καταλήξαμε σε συνέχεια όλων των δράσεων μας με κάθε τρόπο μέχρι την δικαίωση μας για την επίλυση του πολύπλοκου προβλήματος που μας δημιούργησε το ΠΔ που υποβάθμισε τις σπουδές των καλλιτεχνών.. 60 μέρες αγώνα με πορειες, καταλήψεις, παραιτήσεις, συναυλίες, συναντήσεις με ολους , υπουργούς, πρόεδρο, ευρωβουλευτές, αρχηγούς κομμάτων της αντιπολιτευσης και συνεχίζουμε!!!!»

Συνάντηση με Μητσοτάκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει καλέσει μέλη καλλιτεχνικών οργανώσεων την Τετάρτη στο Μέγαρο Μαξίμου και παρόλο που λείπουν από το κάλεσμα σημαντικές οργανώσεις του χώρου η πρωτοβουλία του πρωθυπουργό κρίθηκε θετικό βήμα.

Αύριο Τετάρτη στις 10.30 οι καλλιτέχνες δίνουν ραντεβού στα Προπύλαια μαζί με τους εκπαιδευτικούς για πορεία στο Μαξίμου, την ώρα δηλαδή που θα γίνεται η συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Εχουν αποφασίσει επίσης νέα 24ωρη απεργία την Παρασκευή, αν δεν υπάρξουν λύσεις και αποφάσεις.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024