Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Για ποιο λόγο καλύπτουμε μια υπερτοξική προσωπικότητα;

Survivor: Για ποιο λόγο καλύπτουμε μια υπερτοξική προσωπικότητα;

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος κάνει παρέα με τον Τάκη Καραγκούνια στο Survivor και η Εύη Σαλταφερίδου προβληματίζεται.

Οι αντιπαραθέσεις ανάμεσα στους παίκτες του Survivor καλά κρατούν. Καθημερινά η ένταση γιγαντώνεται.

Τι λέει η Εύη για τις συμπεριφορές του Βασάλου

«Για τον Τάκη έχω εκφράσει πολλές φορές την άποψή μου για αυτά που λέει και στην ομάδα μου… Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο μπερδεμένος ο λόγος του. Αυτό που με προβληματίζει τελευταία είναι ότι έχει γαντζωθεί επάνω στον Κωνσταντίνο γιατί ξέρει ότι έχει διαφορετικό χιούμορ, κάνει τον χαβαλέ του και πουλάει. Ξέρει ότι δεν τον παίρνει πολύ να απαντά. Ό,τι και να του πει ο Κωνσταντίνος γελάει, το παίρνει στο χαλαρό ενώ αν το πει η Στέλλα θα την πάρει και θα την σηκώσει» ανέφερε αρχικά η Εύη Σαλταφερίδου στο Survivor.

«Αποτέλεσμα να αγκαλιάζουμε και να καλύπτουμε μία υπερτοξική προσωπικότητα για ποιο λόγο; Για να γελάμε; Ούτε να γελάμε πρέπει, ούτε να καλύπτουμε τον χαρακτήρα. Ο καθένας είναι αυτό που είναι. Εφόσον είσαι αυτός ο χαρακτήρας, μην αλλάζεις για να φανείς αρεστός. Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα» σχολίασε η Εύη Σαλταφερίδου στο Survivor.

Η φιλία με τον Αλεξάνδρου και τον Χανταμπάκη

Επίσης ανέφερε πως έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας γιατί έτσι προστατεύει και τον γιο του στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία. Συγκεκριμένα είπε: «Έχω αποσυρθεί γιατί γράφουν πράγματα για μένα ενώ δεν τα ξέρουν και αυτά μένουν θα τα γκουγκλάρει ο γιος μου και θα δει κάτι που δεν είναι τεκμηριωμένο», οπότε φροντίζει να διατηρεί πλέον πολύ χαμηλό προφίλ.
Η στροφή του στις επιχειρήσεις του έχει ανοίξει νέους επαγγελματικούς ορίζοντες: «Είμαι καλός στο να φτιάχνω επιχειρήσεις και να βγάζουν τα έξοδά τους. Οι επιχειρήσεις είναι βάσανο, αλλά μ΄αρέσουν τα βάσανα», πρόσθεσε ο Γιώργος Μανίκας.

Με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον Στέλιο Χανταμπάκη τους συνδέει μια βαθιά φιλία: «Επειδή τυχαίνει να είναι φίλοι μου ο Αλεξάνδρου κι ο Χανταμπάκης, με παίρνουν τηλέφωνο να σχολιάσω. Δεν μου αρέσει να λέω για τους άλλους και τα προσωπικά τους, όπως και για τα δικά μου. Αυτά μένουν κι επειδή έχουμε και παιδιά, πρέπει να προσέχουμε τι λέμε. Για να παίξει ένα θέμα στην τηλεόραση, πρέπει να είναι βαρύ και το τραβάνε. Μου είναι δύσκολο να πω κάτι για την προσωπική ζωή του άλλου, ακόμα κι αν ξέρω. Δεν θέλω να εκθέσω για να βγει απλά στην τηλεόραση», συμπλήρωσε για τα σχόλια που του ζητούν να κάνει για τους φίλους του.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024