Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χρηματοδοτήθηκε η κατασκευή του νέου Γυμνασίου στο Δήμο Φυλής

Χρηματοδοτήθηκε η κατασκευή του νέου Γυμνασίου στο Δήμο Φυλής

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 4,6 εκατ. Ευρώ και θα ανεγερθεί στο Οικοδομικό Τετράγωνο Ο.Τ. Κ971, δίπλα στο Κλειστό Γυμναστήριο Δροσούπολης του Δήμου Φυλής.

Εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση της ανέγερσης του 5ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων, το κόστος του οποίου θα καλυφθεί από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020», μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ). Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 4,6 εκατ. Ευρώ.

Το 5ο Γυμνάσιο στο Δήμο Φυλής, με την έγκριση της χρηματοδότησης του, θα ανεγερθεί στο Οικοδομικό Τετράγωνο Ο.Τ. Κ971, δίπλα στο Κλειστό Γυμναστήριο Δροσούπολης, που περικλείεται από τις οδούς Τεμπών προς βορρά, Σμοκόβου προς δυσμάς, Αγράφων προς νότο και Θεσσαλίας προς ανατολάς. Το εμβαδόν του οικοπέδου ανέρχεται σε 5.558,35 μ2.

Το κτιριακό συγκρότημα αποτελείται 2 κτίρια. Το κυρίως κτίριο του Σχολείου θα έχει υπόγειο, ισόγειο, α’ όροφο. Στο επίπεδο του ισογείου στεγάζεται η διοίκηση, με το γραφείο καθηγητών και το γραφείο διευθυντή και υποδιευθυντή, επίσης στεγάζονται 5 αίθουσες διδασκαλίας με βορεινό προσανατολισμό, το συγκρότημα των χώρων υγιεινής των μαθητών σε θέση ώστε να εξασφαλίζεται εύκολη πρόσβαση τόσο από το εσωτερικό όσο και από την αυλή, και οι χώροι υγιεινής κοινού –προσωπικού και ΑΜΕΑ.

Στο επίπεδο του α΄ορόφου στεγάζονται τα 5 εργαστήρια, 2 αίθουσες ξένων γλωσσών και μια αίθουσα διδασκαλίας, επίσης χωροθετείται η βιβλιοθήκη κοντά στο κεντρικό κλιμακοστάσιο, καθώς επίσης ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων. Το υπόγειο περιλαμβάνει τις αποθήκες, το γενικό αρχείο και τους απαραίτητους χώρους των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων του κτιρίου καθώς επίσης στεγάζει χώρο στάθμευσης με εννέα (9) θέσεις στάθμευσης. Στο ανατολικό του τμήμα στεγάζεται με στέγη, η οποία φέρει φωτοβολταϊκές μονάδες με νότιο προσανατολισμό.

Στο ισόγειο του δεύτερου κτιρίου περιλαμβάνει την κάθε αυτό Αίθουσα πολλαπλών Χρήσεων, την Σκηνή η οποία μέσω οριζόντιου διαδρόμου ενώνεται με τα αποδυτήρια αγοριών – κοριτσιών, τα W.C. αυτών και την αποθήκη του συγκροτήματος.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024