Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εγκαινιάστηκε το 5ο νηπιαγωγείο Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής

Εγκαινιάστηκε το 5ο νηπιαγωγείο Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής

Το 5ο Νηπιαγωγείο Ν. Μουδανιών είναι ένα ενιαίο ισόγειο κτίριο 415 τ.μ., σε οικόπεδο εντός του οικισμού με συνολικό εμβαδόν 1.088 τ.μ., το οποίο έχει «πρόσωπο» σε δυο δημοτικές οδούς.

Το 5ο Νηπιαγωγείο Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής εγκαινίασαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Εμμανουήλ Καρράς.

Το σχολείο κατασκευάστηκε με πόρους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και συμπληρώνει τις υποδομές εκπαίδευσης των Νέων Μουδανιών. Περιλαμβάνει μεταξύ άλλων δύο αίθουσες εργασίας, αίθουσα ανάπαυσης, τραπεζαρία, κουζίνα, γραφείο νηπιαγωγών.

Όπως τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας, «Σήμερα παραδίδουμε το 5ο Νηπιαγωγείο Νέων Μουδανιών. Είναι ένα νέο, σύγχρονο κτίριο δυναμικότητας πενήντα μαθητών, που θα εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο, τις ανάγκες των παιδιών.

Το 5ο ολοήμερο Νηπιαγωγείο Νέων Μουδανιών είναι ένα ισόγειο κτίριο που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε, πρώτον, με βάση τις βιοκλιματικές αρχές για την ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας και δεύτερον με γνώμονα την απρόσκοπτη πρόσβαση όλων των παιδιών σε όλους τους χώρους, με προσαρμογή των διαστάσεων στην κλίμακα που εξυπηρετεί τα παιδιά».

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που εγκαινιάζουμε άλλο ένα σχολείο. Με πολύ κόπο και πολύ μεράκι τελείωσε το 5ο Νηπιαγωγείο, το οποίο ήταν ένα νηπιαγωγείο «ορφανό» από στέγη, αφού στεγαζόταν σε νοικιασμένα καταστήματα. Έχουμε ολοκληρώσει τα 3 νηπιαγωγεία στα Μουδανιά που δεν είχαν στέγη. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι ενέργειες και για 7ο νηπιαγωγείο. Πιστεύω ότι μέχρι το καλοκαίρι θα εγκαινιάσουμε και το 4ο νηπιαγωγείο Καλλικράτειας» ανέφερε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Καρράς.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024