
Σύρος: Πέθανε ξαφνικά 28χρονος ποδοσφαιριστής
Γιατροί και διασώστες έκαναν τα πάντα για να τον επαναφέρουν στη ζωή.
Στη θλίψη βυθίστηκε η Σύρος καθώς ένας νεαρός άνθρωπος ηλικίας μόλις 28 ετών έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.
Σύμφωνα με sportcyclades.gr ο 28χρονος ποδοσφαιριστής του ΑΟ Πάγου, Κώστας Φελουτζής τις τελευταίες ώρες ένιωσε αδιαθεσία κάτι που τον οδήγησε να μην ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Τήνο για το παιχνίδι της Κυριακής.
Όπως αναφέρει Cyclades24, ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε εσπευσμένα το μεσημέρι της Δευτέρας στο Νοσοκομείο της Σύρου, έχοντας ενημερώσει ότι δεν αισθανόταν καλά, με δυσφορία και πόνους στην καρδιά.
Ωστόσο μόλις έφτασε στα επείγοντα κατέληξε, παρόλο που γιατροί και διασώστες έκαναν τα πάντα για να τον επαναφέρουν στη ζωή.
Ο 28χρονος επιθετικός ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό παιδί στην τοπική κοινωνία και η απώλεια του έχει συγκλονίσει τους πάντες.
Μάλιστα μία άλλη ομάδα του νησιού ο Αίας Σύρου εξέφρασε την οδύνη της για την απώλεια του 28χρονου ποδοσφαιριστή.
Αναλυτικά η ανάρτηση
«Για τον ποδοσφαιριστή – αθλητή του Α.Ο Πάγου και τον πολύ καλό φίλο του σωματείου μας Κωνσταντίνο Φελουτζή που έφυγε απρόσμενα από την ζωή 28 ετών δηλώνει το σωματείο μας συγκλονισμένο για το χαμό του. Ο Αίαντας Σύρου εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπημένου σε όλους Κωνσταντίνου!».
- Πρεμιέρα για Καραλή και Τζένγκο σε Σανγκάη και Τόκιο
- Ο ΛΕΞ ξανά στον δρόμο: Οι πόλεις και οι ημερομηνίες της νέας περιοδείας
- Αλλεπάλληλες επιθέσεις σε σχολεία και απαγωγές μαθητών στη Νιγηρία
- Επεισοδιακή σύλληψη τριών κακοποιών που είχαν εισβάλει με όπλα σε σπίτι και λήστεψαν ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη
- Απάντησε στον Γιανάι ο Αταμάν: «Δεν με φτάνεις ούτε με 100 εκατ. μπάτζετ» – «Θα φύγω όταν το πει ο Γιαννακόπουλος»
- Ο Τραμπ σχεδιάζει απαγγελία κατηγοριών κατά του Ραούλ Κάστρο – Πιέζει την Κούβα στο μοντέλο Βενεζουέλας

