Καραμπόλα με 6 ΙΧ αυτοκίνητα και ανατροπή ενός φορτηγού σημειώθηκε στις 6 τα ξημερώματα της Κυριακής (12/2) στη λεωφόρο Αθηνών στο ύψος του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου στο Δαφνί.
Το φορτηγό έχει ντεραπάρει στο οδόστρωμα, και η Τροχαία έχει κλείσει τις δυο λωρίδες κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Ελευσίνα, με αποτέλεσμα η κίνηση των οχημάτων στο σημείο να είναι αυξημένη, καθώς γίνεται μόνο από τη δεξιά λωρίδα.
Μετ’ εμποδίων η κυκλοφορία
Η κυκλοφορία γίνεται με χαμηλές ταχύτητες από το ύψος του Κολυμβητηρίου μέχρι το Δαφνί, ενώ είναι σε εξέλιξη οι εργασίες για την απομάκρυνση της νταλίκας και των οχημάτων.
Η καραμπόλα σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φαίνεται ότι έγινε λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος καθώς αυτή την ώρα υπάρχει πάχνη στην περιοχή.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων